hmmm aj ja chcem take male ale kamarat vravel ze najviac to boli pri kosti(teda tam kde mas tenku kozu a ziaden tuk) a ja som si chcela dat na zapestie a povedal ze tam by to mrte bolelo takze neviem,zatial urcite nie...ale jasne ze to boli
hmm... keby si si to chcel dať naozaj tak by si tú bolesť vydržal nech už je akákoľvek... A takto keď sa pýtaš myslím že nie si 100% rozhodnutý či si to chceš naozaj dať... Ešte o tom porozmýšľaj lebo by si to fakt mohol v budúcnosti oľutovať
Tetovanie boli - to je dost relativne. Zalezi aky mas prah bolesti, kde to tattoo chces. Vo vseobecnosti plati, ze najbolestivejsie miesta su napr bedra, lopata, rebra a miesta "na kosti" + dost desne boli tattoo na vnutornej strane bicepsu ludia co ho tam maju hovoria jedno a to iste - vediet ako to bude bolet, tak si ho tam nedaju. Kazdopadne vydrzat sa to da.
Osobne mam kerku na predlakti, boliet to bolelo len ked sa dostal k ohybu (netusim ako sa to miesto vola, proste druha strana lakta inak to bolo skor take poloneprijemne pichanie,trasenie,vrcanie na ruke.
Ked sa nieco mojmu blizkemu stane krvi je dost, nehovoriac o tom, ze ak by to bolo nutne tak si myslim ze zoberu krv aj mne. Kedze je kktina aby som nemohol darovat krv, predsa krv nie je nicim "nakazena" - po tetovani som bol na prehliadke a tiez mi tam brali krv, vysledky vysli uplne v poriadku.
ja uz aspon rok davam mojim dizajnerskym kamaratom zo skoly prerabat navrh na moje cele lytko. je to dost dobre, zlozite a vystihuje ma to, no furt sa mi do toho nieco dostane, alebo nemam cas, alebo tam chcem nieco zmenit. uz ma to sere, hlavne to objednavanie sa, ked sam neviem kedy som kde a co robim.
bolest - boli to tam, kde je koza najtensia, teda pri kostiach, vnutorna strana laktov, bicepsov, chrbat okolo rebier a pod.
cely zivot - neni pravda. da sa to odstranit laserom. u farebnych mozu ostat tiene
no bolet to boli urcite...niekedy menej,niektorych viac. daj si pokus.--zober ihlu a trochu si nou niečo vyškrabkaj do ruky...asi tak to boli .ale nie.ja si myslim,ze mi to za to stalo,ale kedze pri čine boli pri mne v akvarku aj tarantula a volaka kobra,vtedy sa mi to nezdalo najhoršie.no dôležité bolo sa do niečoho zaprieť/alebo zakusnúť.
@19 vikinko nepamätám si či som hovorila že pojdem až v decembri ale každoapdne chcela som to na osemnastku tak to budem mat v pondelok....teda...uvažujem, že by som isla už v piatok ale nejsom si istá že či mi to o tie tri dni skôr spravia bez suhlasu rodica
Ak mas strach tak sa ani tetovat nedavaj...tetovanie je na cely zivot, nie je to bezvyznamny obrazok, je to odraz tvojich myslienok, zalub, spomienok atd...a prave proces toho tetovania je uzasny - citit tu bolest pri tom co chces - chces si dat na telo nieco co ta bude sprevadzat celym zivotom. Ja mam tetovanie aj na zapasti, jasne ze to bolelo, sla aj krv a pojdem si to spravit este raz lebo mi niekde farba odisla...a je to uzasny pocit..a kto mysli na to, ze ak bude stary tak to bude vyzerat zle, nech si da hennu...
jezis uz dobre....ja som mala tiez pred rokom strach ked som si to davala ...a ked mi pichol ihlu pod ucho ani som to necitila ani neviem ako preslo 20minut vobec to neboolelo a kazdy sa cuduje ze pod uchom to musi boliet ...ale su aj horsie veci aa NEBOLI TO
Tak ja si osobne myslím ze tetovanie ani tak moc neboli...ja mam tetovanie na bruchu a pohoda..ani to nebolelo este by som chcela si dat za ucho na krk a vobec sa nebojím o bolest je to velmi pekne tak nebojte sa a dajte si to..fakt to nebolí..cawte
Mna to caka zajtra o tretej. mala som trochu strach, preto som bola zvedava ako moc to boli. Ale teraz, ked som si vsetky koment precitala, tak sa este viac bojim. Moja rada pre druhych: je jasne, ze to nebude bez bolisti, a to asi staci vediet. ahoj
noo ja mam uz tyzden tetovanie.. som si ho dala na sestnasku.... mam takeho motyla nad clenkom a tak..bolelo to ale ta bolest mi vobec nevadila, fakt cakala som na nieco ovela horsie mne to bolo este prijemne.... fakt bez problemov to bolo..... potom to este trosku bolelo ale uplne w poho je to
Som počul že to bolí na nohe, akože jak je nart... Ja by som chcel tiež nápis na predlaktie "only god can judge me" a to pochybujem, že ma niekedy omrzí. Ale to je ešte daleko
vete co ... ja si cem dat ties a na bolesti mi nealezi .. to zvladnem .. ale v kolkych rokoch by som asi tak mala ? lebo evraj sa mi natiahne koza ci co ... a tak???
no ja som sa strasne bala si dat kerku ale zaroven som po tom tuzila mam 17 rokou a dala som si to a ked ci to boly MAM TO NA KRYZOCH O BOLY TO JAK KED SI DEPILUJETE NOHY ZO STROJCEKOM ESTE MENEJ vazne je to tak dnes som si ju dala robit prezijete too je to pohoda najlesii tetery su na obchodnej v ba
Podla mna je hlupost sa pyta ci tetovanie boli..Myslis ze ked ti milion krat za sekundu pichne do koze niekolko ihiel tak je to prijemny pocit? Skor by sa hodila otazka ako velmi to boli...Ak chces tetovanie tak bolest prezijes..
@rogie cakala som ovela vacsiu bolest bolo to v pohode zo zaciatku prijemne ale ta posledna pol hodka trosku bolela ale to len preto lebo koza je uz podrazdena a on ked to stale utiera tou handrickou tak to ma mozno viac bolelo ako cele tetovanie....
Co sem pisete sprostosti a strasite ostatnych???!!!! ja uz mam...VOBEC TO NEBOLIIII !!!! Ja sa bojim,ked mi doktorka bere krv,som myslela ze to nezvladnem,ale bolo to super,som spokojna... myslim ze zalezi aj kde si to date robit,ci bude ten clovek surovy abo tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Tetovanie boli - to je dost relativne. Zalezi aky mas prah bolesti, kde to tattoo chces. Vo vseobecnosti plati, ze najbolestivejsie miesta su napr bedra, lopata, rebra a miesta "na kosti" + dost desne boli tattoo na vnutornej strane bicepsu ludia co ho tam maju hovoria jedno a to iste - vediet ako to bude bolet, tak si ho tam nedaju. Kazdopadne vydrzat sa to da.
Osobne mam kerku na predlakti, boliet to bolelo len ked sa dostal k ohybu (netusim ako sa to miesto vola, proste druha strana lakta inak to bolo skor take poloneprijemne pichanie,trasenie,vrcanie na ruke.
Nerob blbosti,tato imidzova vec ta omrzi po par rokoch.
co sa tej bolesti týka, ujo chavez to vystihol dokonalo, nemusela by som ani nči dodat
proste zaleži jedine od meista kam si chces tetovanie dať a od toho akú bolest znesies
ja osobne si myslim že pritetovani zažiješ najkrajsiu bolest v živote
ja si idem dat o týžden už druhe a nikdy to neolutujem
bolest - boli to tam, kde je koza najtensia, teda pri kostiach, vnutorna strana laktov, bicepsov, chrbat okolo rebier a pod.
cely zivot - neni pravda. da sa to odstranit laserom. u farebnych mozu ostat tiene
Aj ked myslim ze vydrzat sa da...