nie, lebo pri všetkej serióznosti neviem, čo by som chcela mať na sebe také, aby sa mi to páčilo aj po rokoch a niečo nasilu vymýšľať nechcem
áno vo všetkej neserióznosti, v päťdesiatpäťke skončím so Scheisse v švabachu nad zadkom a práve mi napadlo, že k tomu niekam na chrbát všetkých pokémonov natlačených v hviezdnej bráne a možno ešte niečo, ale to by bolo asi zdĺhavé a drahé a bolestivé, takže iba to scheisse
pre mna je najoriginalnejsie tetovanie nemat nijake tetovanie. ludi co sa daju tetovat povazujem za slabochov lebo maju potrebu davat svoje casto krat povrchne zmyslanie davat najavo kazdemu okolo seba.
chcela by som, ale neviem čo... nechcem nejaké náhodné veci, čo sú v móde a la líšky, vtáky, listy, lode, majáky, kotvy, ruže a nápisy a la carpe diem, a má ich nemálo ľudí. Keď už čosi, nech to má pre mňa aj inú hodnotu ako dočasné estetické páčenie sa... a o ničom takom vhodnom zatiaľ neviem.
a bojím sa, že skončím s mechanickým mamutom v plynovej maske alebo s podobnou kravinou (áno, v mamutovi zmysel mám)
to, čo často počujem, alebo vidím, sa mi skôr či neskôr zunuje. neviem si predstaviť, že by som mal do konca života to isté pozadie na ploche, nie to ešte na sebe. ale to sa týka len mňa. celkovo mám k tetovaniam neutrálny postoj a je mi to úplne jedno, asi ako všetko
Nie.
Chcela som, už som bola v študiu, ked som si to rozmyslela a nelutujem, ze ho nemam.
A upirmne, raz som videla v meste taku starsiu zienku,co mala tetovanie a vazne to nevyzeralo az tak dobre (aj ked to isto zalezi aj o ake presne tetovanie ide), ak by existovalo take tetovanie na desat rokov a potom by mi len tak bez stopy zmizlo,alebo tak, tak to by nebol problem !
ak by som sa už ale musela rozhodnut,tak nieco mensie,nenapadnejsie by som preferovala.
@pijemzelenycaj myslím že sú také tetovania čo ti po nejakom čase zmiznú...ale je to somarina z toho dôvodu, že ono to nemizne rovnomerne, ale niektorá časť skôr a niektorá neskôr...čiže počas toho procesu miznutia to bude celé vyzerať úplne nahovno
@7@11@21
a síce @12 vyzerá megasuper, ale ako bolo v @9 tak nie som si istá či o pár rokov nebudem mať pocit že je to nudné a už to nechcem (čo by opätovne bolelo znova)
@magick55 hej hej ,temporary tattoo,viem pôvodne som si chcela dat take, ale mi aj vravel tej ujko v tom študiu, že to nevyzera moc dobre,ked sa ti časť "zmyje" a potom tam mas taku skvrnu ako keby a ani to nie je iste, ci to zide cele . No to už radšej potom take natrvalo asi, ako keby som mala mat na ruke/nohe/krku nejaku neidentifikovatelnu machulu,flak.
jedno uz mam a jedno mam premyslene, ale musim nasetrit
a urcite vekom popribudaju, napr. sa mi velmi paci, ked si zena da vytetovat meno svojho dietatka... ale neplanujem sa dat cela pokryt, chcem to zachovat v takej zenskej, neznej rovine, aj ked tych samotnych "kuskov" asi proste bude viac.
nevyhovuj e mi ziadna moznost. chcem i planujem, neviem este ale konkretne co a vidim to na horizont niekolkych rokov este, kym si poriadne premyslim co, kam a velkost, kym pockam ci sa mi to nezunuje, kym zistim ake vsetkyzdravotne rizika su s tym spojene a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
áno vo všetkej neserióznosti, v päťdesiatpäťke skončím so Scheisse v švabachu nad zadkom a práve mi napadlo, že k tomu niekam na chrbát všetkých pokémonov natlačených v hviezdnej bráne a možno ešte niečo, ale to by bolo asi zdĺhavé a drahé a bolestivé, takže iba to scheisse
a bojím sa, že skončím s mechanickým mamutom v plynovej maske alebo s podobnou kravinou (áno, v mamutovi zmysel mám)
ale verím tomu, že raz voľačo také nájdem, čo by pre mňa niečo znamenalo a dám si!
Chcela som, už som bola v študiu, ked som si to rozmyslela a nelutujem, ze ho nemam.
A upirmne, raz som videla v meste taku starsiu zienku,co mala tetovanie a vazne to nevyzeralo az tak dobre (aj ked to isto zalezi aj o ake presne tetovanie ide), ak by existovalo take tetovanie na desat rokov a potom by mi len tak bez stopy zmizlo,alebo tak, tak to by nebol problem !
ak by som sa už ale musela rozhodnut,tak nieco mensie,nenapadnejsie by som preferovala.
teraz by som nechcela, ale nevylučujem to úplne
a síce @12 vyzerá megasuper, ale ako bolo v @9 tak nie som si istá či o pár rokov nebudem mať pocit že je to nudné a už to nechcem (čo by opätovne bolelo znova)
a urcite vekom popribudaju, napr. sa mi velmi paci, ked si zena da vytetovat meno svojho dietatka... ale neplanujem sa dat cela pokryt, chcem to zachovat v takej zenskej, neznej rovine, aj ked tych samotnych "kuskov" asi proste bude viac.
a chcem ďalšie a ďalšie!
Kedysi som chcela veľa tetovaní ,ale teraz som rada že som si žiadne nedala