Kolko vydrzi tattoo s henou ???.........existuje aj take ze len na 10 rokov alebo len take proste docasne ze neni na cely zivot ??....chcem si dat tattoo ale nie na cely zivot ale zase ani take ze mi to vydrzi 3 tyzdne ........poradte a tobia to s tou hen
zatial viem len tolko,ze sestrina kamoska bola v BA, stalo ju to 80sk, vydrzalo to 3 mesiace, bolo to velke asi 1ocm2, taky drak, v jej pripade...no a vraj to bolo solidne studio...no a......ze to kresli taka teta napr, a nakresli ti to tam podla bars akej predlohy,c o jej das...
No henna. Tetovanie vydrzi minimalne mesiac, zalezi od toho kde ho mas atd. Ked budes mat na tom tricko alebo to nejako osuchovat, alebo sprchovat tak to vydrzi kratsie.
Inak to robia v studiu, neboli to, kedze sa to nanasa na kozu a nie pod kozu. Teta/ujo ti to tam nakrelia, niekedy daju na to taky krem a asi tak po 3 hodinach si to zmijes. Ale zas nedaju sa s tym spravit velmi male tetovania a ani nejake extra detaily.
A co sa tyka toho tetovania na 10 rokov a podobne. Ser na to, kazdy normalny tater ti povie ze to je sprostost. Tie farby nie su kvalitne ako tie co sa pouzivaju na trvale tattoo. Okrem toho to pocase vypelycha a teda ti budu z tetovania miznut casti, blednut atd (pocul som aj ze sa to jaksi rozpilo a vznikla z toho taka skvrna - neviem co je na tom pravdy).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Inak to robia v studiu, neboli to, kedze sa to nanasa na kozu a nie pod kozu. Teta/ujo ti to tam nakrelia, niekedy daju na to taky krem a asi tak po 3 hodinach si to zmijes. Ale zas nedaju sa s tym spravit velmi male tetovania a ani nejake extra detaily.
A co sa tyka toho tetovania na 10 rokov a podobne. Ser na to, kazdy normalny tater ti povie ze to je sprostost. Tie farby nie su kvalitne ako tie co sa pouzivaju na trvale tattoo. Okrem toho to pocase vypelycha a teda ti budu z tetovania miznut casti, blednut atd (pocul som aj ze sa to jaksi rozpilo a vznikla z toho taka skvrna - neviem co je na tom pravdy).