ahojte chcem si dat tetovanie na lytko lenze zevraj je lepsie si dat tetovanie ktore nieco znamena a nie zelen preto lebo sa ti to paci.a ja neviem co,znamenie som lev ale to necchem,inam ma zaujima moda.tak ja neviem
chcela som si dat ruzu ale to ni
preco take co nieco znamena?? ked sa ti nebude pacit tak co potom hmm?? ja by som si tetovanie veru nedavala ale ked si fakt pevne rozhodnuta ze ho chces nedavaj si trvale lebo to neskor urcite olutujes!! si predstav ze budes nejaka starena a furt to budes mat no hruza ... ked uz tak moc chces si daj dvojrocne alebo 5rocne je tusim... sice asi po roku uz nebude moc pekne lebo sa ti bude postupne zmyvat ale aspon ti tam neostane navzdy.. no alebo si daj take kratkodobe z heny
akoze ja by osm tiez boal schopna si dat tetovanie ale mam 15 takze chcem odolat a urcite ma to o par rokov prejde nerob to...ja by som to neurobila kvoli darovaniu krvi ako uz spominal small angel.ja chcem darovavat krv
co ste staromodny ?? jaa mam tetovaniee pod uchom malicke a vsetkym sa to paci aaaa mam tam moje znameniee ak si si vedoma toho ze to nebudes lutovat a rodicia s tym nemaju problem tak si daj
čavte ja mam 16 a mam dve tetovania jedno su moje iniciali a druhe oranzovofialova hviezda a je to fakt pekne a radim dajte si tetovania ktore fakt nieco znamenaju
Ahojte pisem uz dost neskoro a dufam ze si si uz za ten cas to tatoo dala ak si pevne rozhodnuta chyt sa a daj si to ze si lev na tom vobec nezalezi ze tetovanie ma nieco znamenat no pozry ak sa ti paci ruza das si ruzu pretoze pre teba bude znamenat nieco a to je to ze sa ti paci daj si to co sa tebe paci a nie inym dalej ak niekdo sa dozije s tetovanim na starobu tak ak niektory nevie v dnesnej dobe si uz davaju aj stary ludia a to preto ze cely zivot to chcely a vtedy nemohli a uz mozu ked budes stara pravdepodobne sa ani nikde ukazovat nebudes a popripade uz vymysleli aj leizre!!!!! ja som si dala ze vraj na 5rokov hahahahahahaa vtip mam to uz 10rokov lebo take ani neni ze vraj zmizne no moje nie a vobec to nelutujem prave naopak bola som aj na dalsom a to stare si chcem dat zvedcit!!!!! hovory sa das si jedno a ta vasen potom skonci az kym nebudes cela do tetovana . daj si je to tvoje telo a nech ti do toho nikto nehovory len sa rozhodni naozaj ze co lebo aby si to neolutovala ale ak aj tak si to zmenis popripade odstranis nic neni naveky tak isto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ked sa potrebujes pytat na internetových forach
čo si mas dať aby to niečo znamenalo tak to nema zmysel ....omrzi ta to a budes lutovať
daj si radsej piercing, to ma hocikto budeš in
Ser nato,skor si daj nejaku kerku,na chvilku...ked uz teda chces.
Skor je problem s tym, kam si to chces dat. Litko by som vynechal. Je to miesto, ktore mozes neskor lutovat. Skor nieco, kde sa to da schovat.
U chalanov napr rameno. Alebo nieco obdobne.