Zdravím ľudia, chcem sa vás spýtať, rozmýšľala som nad tetovaním na kľúčnu kosť, nejaké motto alebo citát, chcem vedieť ak to má niekto,či je to bolo pre vás veľmi bolestivé, keďže je to na kosť?
na kosti to vraj boli- ked mne robili na kost (na palec), tak som sa pritom smiala. vobec ma to nebolelo ale kazdy sme iny, takze tym sa neriad. podla mna to zvladnes
mám pár kérok aj na kostiach a mozem povedat, ze to boli podla toho, kolko casu ta na tej kosti tatér tetuje. keď hodinku, tak sa to dá, ale čím dlhšie sa tam špacíruje, tým viac ta bolesť preniká a bolí.
nemala by si si pýtať rady od cudzích ľudí. ak chceš tetovačku a chceš, aby mala pre teba význam, musíš na to prísť ty sama. dať sa počmárať len preto, že je to in, to je blbosť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a ju to nebolelo vôbec... ona je pomýlená ju bolia veci ktoré nebolia nikoho a potom ju nebolia veci ktoré bolia každého
Schovaj sa.