Ahojte, chcela by som sa popýtať Vás "viac" skúsených ohľadom tetovaní.. chcela by som si dopriať malé, naozaj malé, tetovanie na zápästie... bolí to veľmi? Som veľmi citlivý jedinec a bolesť síce pretrím, ale nie všelijakú.. takže?
Ja ma na tom mieste a myslim ze je to obstojne... Na zilach to kus boli ale len ak mas nejako velmy plny tvar ze to musi vyplnat a farbit... Inak nejake ciary alebo napisy su myslim v pohode... A ja osobne tu bolest milujem... Ono je to alo droga... V tej chvili je to take ze mmmmmmmmm -.- ale : 3
A horsie je to hojenie ale to len svevi a nemozes skrabat to je tiez v podstate prijemne a po mesiaco mi ta boledt tetovania strasne chybala...
nie nebolí.
a ak ti môžem poradiť... ak už na zápästie kde ti to bude vidno celý život... tak si nadávaj len nejakú centimetrovú kokotinku ale keď tak, tak už o niečo väčšie.... nie také čo spoznáš čo to je až zblízka a zdiaľky sa ti to bude zdať ako škaredá machuľa....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A horsie je to hojenie ale to len svevi a nemozes skrabat to je tiez v podstate prijemne a po mesiaco mi ta boledt tetovania strasne chybala...
Aj teraz mi chyba : / ach -.-
a ak ti môžem poradiť... ak už na zápästie kde ti to bude vidno celý život... tak si nadávaj len nejakú centimetrovú kokotinku ale keď tak, tak už o niečo väčšie.... nie také čo spoznáš čo to je až zblízka a zdiaľky sa ti to bude zdať ako škaredá machuľa....
a inak @3 prvy riadok a potom by som dokoncila tak, ze tym padom si poriadne premysli co si tam das