moja červenovláska má na zápestiach tetovanie. a sekne jej to. pekne spravené. a myslím, že keď vydržala industrial do ucha, tak toto nemôže byť o nič horšie
..lenže ja mám problém už keď ma komár poštípe, a počula som že mi možu napuchnúť žily a žre vraj na zápestí ako je tenká koža to kurevsky bolí.,.. tak som z toho posratá..
Piče...toto milujem. Keď som sa dávala kerovať, ani mi nenapadlo sa pýtať ľudí, ktorí majú kerky tam, kde ja. Skrátka som šla a zažila na vlastnej koži.
Každý totiž znáša bolesť inak a to, čo som ja znášala v pohode, jedného chalana odrovnalo
aj ja chcem na zápästie..také malé niečo, ešte neviem čo dúfam, že mi to vyjde už tento rok a bolesť bolesť, tak veľa vecí bolí a dá sa to prežiť, takže to ma vôbec netrápi, skôr finančne som na tom biedne :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Daj si inde
Boli to trochu ale da sa to vydrzat
..lenže ja mám problém už keď ma komár poštípe, a počula som že mi možu napuchnúť žily a žre vraj na zápestí ako je tenká koža to kurevsky bolí.,.. tak som z toho posratá..
ale jedného dňa zatnem zuby ...
Každý totiž znáša bolesť inak a to, čo som ja znášala v pohode, jedného chalana odrovnalo
stačí ti ušetriť 30e ak chceš niečo menšie, a na zápastie