Nemáte niekto tetovanie na tomto mieste ? Mohli by ste mi povedať asi ako ste vnímali bolesť na tomto mieste ,poprípade k čomu by ste to vedeli prirovnali ? D.
sorry, ale nerozumiem, preco sa nad tym zaoberat. ked ti niekto povie, ze to boli viac, ako transplantacia kostnej drene, tak si to teraz nedas? takato sranda by mala byt natetovana za 10 minut, cize hadam to prezijes. nikdy som sa pri mojich tetovaniach nerozhodovala podla bolesti, hadam som nejaky chlap a stoji za to, vydrzat to
uz chodte s tymito temami vsetci do pice. tetovanie boli a hotovo. ak ste sracky si ho nedavajte. ak ho chcete chodte do toho. a pokial si netetujes dlan co udajne boli zo vsetkych miest najviac tak by si to mala prezit.
@hoperpohroma nejde o to,že ked to bude moc boleť ,že nepojdem(už je to definitívne) ja len aby som bola informovaná ,čo ma približne čaká nič viac do p*** nič viac som nechcela len počuť názor druhého človeka preboha
@flyinbirdie na to ti dal odpoved @2. ja som este na teba reagovala slusne, tak by si mohla aj ty rovnako na mna. cisto teoreticky, cim blizsie ku kosti, tym vacsia bolest.
ja mám na zápästí ale prikláňam sa tu k názorom ostatných že fóra tohto typu lezú na nervy..tak sakra ak to chceš, môže byť jedno čo si načítaš pretože tú "bolesť" si aj tak nepredstaviš dokým to nezažiješ.. takýmito somarinami sa zaoberajú ľudia viac ako nad samotným tvarom tetovania, potom to tak aj vyzerá - kotvy, tupé nápisy, vtáky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
pus pouzi mozog a vyhladavanie starsich tem.