Takze chcela by som si dať vytetovať slová "be strong". Je to možno otrepané ale má to pre mňa hlboký význam. Chcela by som to úplne maličkým jak končí malíček a pokračuje ruka k zápästiu (originál opísané ale snáď pochopíte ) nejakým pekným písmom ale
" ale také malé aby to veľmi nebilo do očí ale aby som to tam mala" - tak si to daj niekde, kde to nebude vidno, lebo potom asi budeš stresovať celý život, že či to veľmi nevidno
@strejdabob ..ja som to nemyslela tak aby to nebolo vidno...len aby to nebolo veľké ..také len pre moje potešenie..samozrejme že ked si to dám tak to nebudem skrývať a aj sa pochválim tým zas kebyze nechcela aby to bolo vidno tak by som si to nechcela dať na ruku...
Myslim si ze do poriadneho studia by si sa mala vopred objednat aj keby si chcela 5mm ciarku.. navyse tetovacie studia byvaju zvycajne plne tyzdne alebo aj mesiace dopredu, takze si nemyslim ze by si tam mohla len tak napochodovat... A ked to budes mat na ruke cierny napis tak bude bit do oci nech je akykolvek.. s tvojou pokozkou bude vzdy kontrastovat.. mozno u cernocha by to nebilo do oci..
A stat by to mohlo.. hmm.. daco medzi 20-40e odhadujem ale tak ako u koho, tazko povedat.. zavolaj do studia, povedz co kam chces a hned ti povie kolko to bude priblizne stat...
...yop ďakujem... ako ja chcem len za to také malé kedže by to bolo moje prvé tak pre začiatok len niečo take.. k maturite na budúci rok si chcem dať okolo členku tak aby sa to tiahlo cez lítko...alebo na zadnú stranu stehien mašličky sa mi páčia..ale to mi zaplatia rodičia k maturite ako darček od nich ...toto chcem len také na začiatok a trochu z osobných dôvodov ...asi zavolám zajtra do nejakého sa informovať že ako .......som počula že aj toto Ivantattoo je celkom dobré štúdio...aspoň čo mi kamoš hovoril ...
@vamperzz ako hovori @11 , bude ti vypadavat farba takze rataj s tym ze do toho v dosledku vrazis ovela viac penazi ak stale budes chodit na prekerovavanie co teda tiez nebude fungovat na vzdy vzhladom na kozu.. celkovo proste ruky su nahovno pokial ide o toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A verne odporúčam Siempre Tattoo na Alžbetinej.
A stat by to mohlo.. hmm.. daco medzi 20-40e odhadujem ale tak ako u koho, tazko povedat.. zavolaj do studia, povedz co kam chces a hned ti povie kolko to bude priblizne stat...
Každopádne si to dobre premysli, lebo na ruke je to viditeľné a môže to prekážať v budúcnosti v zamestnaní..