Čaute všetci Od pondelka mám tetovanie na zátylku. S tým, že sa mi na ňom spravia chrastičky som viac-menej rátala ale neviem či je normálne, že sú čierne-pripadá mi to ako keby mi odtiaľ odpadávali kúsky farby. Je to normálne?
cierna moze byt zrazenina krvi, ale aj odpadavanie farby na povrchu. to povrchove prec pojde, ale ked bol tater dobry, tak sa nicoho nemusis bat.
no ale ja som velmi chrastickovu kerku ani nemala. ako sa o nu staras? ja som umyvala niekolkokrat denne a davala na to antibakterialne mydlo a ked sa supala koza, tak framykoin, ale nemavala som chrasty nejako, aspon sa mi zda.
3x denne opláchnem studenou vodou,jemne poťapkám papierovou vreckovkou (vždy čistou,samozrejme) nechám 15 minút vysušiť a potom potriem tenkou vrstvou mastičky Tattoo Goo,ktorú mi predali v štúdiu...možno je to ozaj len tá povrchová farba
@viciousmoth mne tater dovolil, ze vraj max. 2krat denne mazat a az vtedy, ked sa koza supe (po 2. - 3. tyzdni?)
mam dve kerky od neho a nemala som problem nikdy, neviem
@nietimekki fuuha ja som tak naucena, ze cerstvu kerku umyt antibakterialnym mydlom, cistym uterakom jemne "utapkat" neh sa vyschne, prvu noc nenatierat neh sa neprilepi o periny.. A na druhy den uz kremovat
@nietimekki tak neviem no ja som vsetky kerky vzdy kremovala a prvu este aj tym tattoo goo co je spominane a nikdy som nemala problem aj sa zahojilo dost skoro
@hoperpohroma aau toto ma vzdy desi ze sa mi prilepi
Raz som si dala robit na obidve ruky naraz co bola strasna chujovina lebo som potom spala prvu noc na chrbate s rukami pri tele neh sa mi nedotykaju perin
tak v prvom rade to nie je "vrchná čierna farba", ktorá by mala odpadávať, su to obyčajne chrastičky ktore trochu nasiakli farbou - hlavne si to neškrab, ako niektorí experti, ktorých poznám
a ak ti náhodou odpadne s chrastičkou aj farba, tak to by ti mal tatér dotetovať keď sa ti to zahojí niektorí to robia dokonca v rámci už zaplatených služieb
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
no ale ja som velmi chrastickovu kerku ani nemala. ako sa o nu staras? ja som umyvala niekolkokrat denne a davala na to antibakterialne mydlo a ked sa supala koza, tak framykoin, ale nemavala som chrasty nejako, aspon sa mi zda.
mam dve kerky od neho a nemala som problem nikdy, neviem
Raz som si dala robit na obidve ruky naraz co bola strasna chujovina lebo som potom spala prvu noc na chrbate s rukami pri tele neh sa mi nedotykaju perin
a ak ti náhodou odpadne s chrastičkou aj farba, tak to by ti mal tatér dotetovať keď sa ti to zahojí niektorí to robia dokonca v rámci už zaplatených služieb