Už dosť dlho túžim po tetovaní a veľmi sa mi páči traditional art.
Chcel by som sa vás spýtať, či mi niekto neviete doporučiť nejaké tetovacie štúdia, kde sa venujú old school, new school kérkam a pod.
Na tvojom mieste by som išiel do úplne iného štýlu kerky, aj keď je to len vlastne otázka vkusu ale aj tak si myslím že ta to omrzi. Dnes sa tetuju ppci veci vyzerá to jak fotka, daj si niečo moderne, za pár rokov mi podakujes studio záleží od toho odkiaľ si ja ti odporúčam ísť na tattoo contest do prahy alebo barskde to býva veľa krát za rok v rôznych mestách. Pokiaľ viem tak pribrať alebo schudnúť by si musel fakt extrémne aby to spravilo čosi s kerkou ináč pohoda ak chceš trochu cvičiť alebo niečo také máš na mysli. A ja osobne som bol u kvalitného tatera takže v pohodke som to mal za týždeň zahojene a to ti stačí obyčajný Bepanthen
@weasley7 Samozrejme, že chcem detailnú a modernú tetovačku ! ale ten "kreslený" štýl sa mi proste páči už odkedy som bol dieťa Nad tým som rozmýšľal aj ja, ale vôbec neviem ako to tam chodí a bojím sa, že je to také neosobné... Ale zase človek toho vidí viac a môže si vyhliadnuť, čo sa mu páči A áno.. Presne kvôli tomu som sa pýtal Začal som byť v poslednej dobe aktívny a hádam to so mnou niečo spraví
prudko odporúčam štúdio Bodliak v Žiline. robia tam super ženy čo ti vysvetlia všetko od procesu zdobenia kože až po staranie sa o dokončené tetovanie. ale musíš sa dopredu objednať. a mám dojem, že to bez súhlasu rodičov robia len od 18tich rokov.
mám od nich piercing v pere a chystám sa k nim na tetovanie hneď ako našetrím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
mám od nich piercing v pere a chystám sa k nim na tetovanie hneď ako našetrím.
» www.bodliak.sk/...
a ak sa bojíš zmeny váhy, tak si nedávaj tetovanie na brucho, inde by problémová zóna u mužov nemala byť.