neviete ci vazne existuje tetovanie take docasne?pocula som uz davnejsie ze je nejake rocne alebo tak nejak.Mate s tym niekto skusenost?co by to mohlo stat?(ako nemyslim teraz to co robia na dovolenkach ze na mesiac a vydrzi to asi tyzden)
dakujem za
existuje nejake tusim stvormesacne ale je v tom riziko ze ked ti to budu robit tak ti to mozu vpichnut hlbsie pod kozu a ostanu ti tam po nom navzdy stopy...takze ked uz tetovanie tak normalne trvale alebo len s henou, ja by som to s tym docasnym neriskovala
Ja mam normalne tetovanie(motyla),ale existuje docasne na 2-3 roky.Podla mna je to nezmysel.Vyvalis tolke love a za par rokov ti to zacne "odchdzat"Stoji tak isto ako normal.tetovanie a mam pocit,ze aj o kapicku viac.Sak si za Googluj
docasne sa tiez vpichuje ale nie tak hlboko ako trvale....ibaze sa to nemusi podarit a nechtiac ti ho vpichnu trocha hlbsie a urcite sa to neprizehluje
podla mnaa....tiez henu alebo normalne tetovanie...Lebo to docasne sice ma farby docasneee,ale nakoniec ti z toho mozu zostat len skvrnyy.nehovoriac o tom,ze keby si si ho dala aj farebne,kazda farba by odchadzala v inom case.cize by z toho vznikol ,,grc
Ono hlavne ti kazdy tater povie ze docasne je picovina na entu a ked chces tetovanie tak jedine trvale. Docasne tetovanie ta farba co sa pouziva NIE JE urcena na tetovanie kdezto farby co sa pouzivaju na tattoo su telu neskodne a nevyvolavaju alergiu a to sa o tych druhych povedat neda...
Ked sa mozem pridat do diskusie, mas dve verzie, oficialnu aj neoficialnu...Oficialne docasne tetovanie existuje - ide o farby ktore sa po case vstrebavaju do koze(no nie vzdy sa im to uplne podari-preto sa to neoplati, mozu ti ostat skvrny), a vpravuje sa to normalne ako klasicke tetovanie. Neoficialne to kazdy tater zavrhuje, tak ako povedal Chavez. Ked uz chces tetovanie, nedavaj si ho len pre image (na to tu je henna a žuvačky)
mama si dala vytetovat u nas v 1 kozmetickom salone krasy obocie /to nie je smiesne, aby bolo jasne!/, dovody nebudem opisovat, malo by to vydrzat nejakych 5 rokov tusim jej hovorili...
Nazdaaar...lidiiii =D!!.....celaaa by som sa spyytaaat....ze maam 16 rokoF aaa cel aby som kerku ale ze wraj neni dobre tetowat w takomto mlůadom weku koli tomu zeee....dospiewanieee aa taak ze sa ece stale meni telooo........ale mooo cby som si cel adat kerku tam ako je brucho de su tie kostii alee newiiiiim ze wraj taam to mooc bolii??? =D jaaaaaaaaaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
1. buď svoj tattér je ozaj magor a pichne len uplne na povrch a v časom sa to zmizne.
2. existujú špeciálné tattoo farby, ktoré majú za urč. čas zmiznúť.
Ani na 1 ani na 2 spósob nie je záruka.