kedysi davno som sa chcela dat potetovat (znak oblubenej skupiny na rameno), potom ma to preslo... teraz by som si dala spravit tetovanie hennou, nejaky rastlinny ornament bud okolo zapastia alebo celkovo na ruku... ale nedam, hold smula, alergicka
PRi kľúčnej kosti, pre mňa sú to dve na ejdnom mieste. Potom pri bedrovej kosti, potom na zápastí a poto pri zápastí a potom na ramene a bolela ka len časť na bedrovej kosti
mam snehovu vlocku pod rebrami (polovica ide cez posledne dve), zacinala mi chripka, takze ma bolela len hlava z toho zvuku, co vydavala ihla, inak v pohode (ak nemas chripku, tak vraj rebra su jedno z najbolestivejsich miest), idem si ho dat dorobit ako darcek k narodeninam
Mám na lopatke väčšieho motýľa na nejakom ornamente. Mňa to absolutne nebolelo, skôr som pociťovala šteklenie, a pocit ako keby ťa napr očkovali. Ale samozrejme bolesť je u každého iná. Ale chcem si ho ešte dorobiť kúsok po chrbáte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
bolelo dorabanie ,ale inac sa to dalo zniest ...planujem si cely chrbat potetovat ...
A raz snívam o tom, že si ja aj priateľka dáme vytetovať polku srdiečka na vrch ruky a aby do seba pasovali keď vedľa seba sedíme.
druhé:
tretie mám na lopatke - čínsky znak
a štvrté a piate sú len drobnosti, na ľavej ruke a na krku
na tej lopatke to bolelo?
už si to ani nepamätám, mám to tetovanie 4 roky pomaly..
ale nebolelo vôbec..
no každý vníma bolest ináč - niekoho to môže hrozne bolieť, niekto to nemusí vôbec cítiť, iného to zas šteklí
» abouttattoos.us/tag/lotus-flowe...