@5@kiko10 skús si k tomu spraviť niečo čo by ti ju pripomínalo, čo mala rada. Meno, dátum narodenia.. aby ti ju to vždy pripomínalo..ale dal by som to niekde, kde to môžeš vidieť, skôr na ruku..
@kiko10 Niet začo. Len nech to proste nie je samotné, vždy sa dá niečo vymyslieť, tak aby sa na to dalo aj pozerať. Hlavné však je aby sa to tebe páčilo a aby si mal tú pamiatku no..
ano páči inak by som s tým mojim nebola a tetovanie ako pamiatka na mamu je super nápad, ako písal @vast skús si k tomu niečo domyslieť(ja by som určite dala dátum)
Mne zomrel najlepsi kamarat a idem si dat nad klucnu kost napis Angel a pod to mensim pismom datum narodenia a datum kedy zomrel...skus nieco take vymysliet... Kamarat si dava nakreslit anjelika a tam tak isto tie datumy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Radsej si daj nieco duchaplne na hrud , este lepsie ruku
napr.
ja som rozmyslala nad niecim velmi podobnym ale meno to nebude budu to nejake slova a nech tomu rozumiem kludne iba ja....