Setrim si na vela tetovani a mam to vsetko vymyslene co a kam mam na stehne symbol mexickych dusiciek,na hrudi ruzu a lastovicky na lopatke,dalej sa chystam si dat pre mna symbolicke vety a vsetko ma pre mna zmysel, chcem cely rukav a hrud potetovanu,nikdy by som si nedala tribal,hviezdu meno frajera alebo nieco nechutne a bez vyznamu alebo len stiahnute z netu ked som to len raz videla.Thats all
mám. síce nie dokončené ešte ale mám vytetované meno hatchepsut v hieroglyfách a bude to ako kameň. veľmi sa na to teším a viem že toto je niečo čo nikdy neoľutujem a vime že ma toto bude ťahať len dopredu..
Mám 6 tetovaní a už mám vybraté ďalšie... Počkám na výplatu, objednám sa a ide sa na to Mám Máriu, zajaca, jeden latinský nápis s ornamentom, tribal na polke ruky, srdce, hviezdu okolo bradavky a ešte jedno co som si robil sám, taký rozklepaný nápis STAR WARS na nohe
Páčia sa mi také tie miniatúrne tetovania ale neviem že či by som sa na to dala pretože ja dosť rýchlo podobné veci zunujem, musela by som si to veľmi premyslieť a to tetovanie by muselo mať aj nejaký význam. Napríklad už dlhšie rozmýšľam že ak by som si nejaké dala tak by to bol asi kompas pretože sa považujem za strateného a často sa strácajúceho tvora v rôznych smeroch
» goo.gl/jK3fy... toto na nohu.. ale asi iba na jednu. A vlastne... mám ich plno ale týmto som is zatiaľ aspoň trochu istá Samozrejme že by som si nedala už vyššie negatívne spomínané veci a tak, ale je mi jedno, keď ich niekto má. Je to jeho vec.
Už jedno mám je to kobra. Dostala som ju k narodkám a mám ju na bruchu, teraz by som chcela jaštericu na nohu. A možno aj niečo iné tetovanie sa mi páči už od malička.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
nemám
nedal by som si
teraz mi napadlo, že @acvd43xa7w má rada motýle
nemám zatial
V živote by som si nedal tetovanie s nejakými podrban*mi čínskymi znakmi či čo to je :/
nemám
@2
nedala by som si tie tŕňové koruny okolo ramena, členku, hviezdičky ani ksichty, ani žiadne gýčoviny
mily Tomas...si nenormalny
mam dve, barani znak na lopatke a diamant na bruchu
nedala by som si tribal, hviezdy a vsetko tuctove a bezvyznamne
Nikdy by som neodkopírovala t. po niekom fuj &pavuka by som si nikdy nedala
takéto chcem a raz si aj dám lebo ich milujem z celej svojej duše
takto dáko ale len na polku tela a nie farebne.
runový symbol šťastia ..
A určite ešte nejakú dlhú vetu runovým písmom..No ešte neviem akú ..
ano, chcem dalsie a viem ake.
...