v 14tich máš ešte dosť času a kludne sa s tebou stavím, že si to rozmyslíš....ale ak nie nie je problém tatérovi povedať že toto sa ti páči ale chceš to trocha prerobiť aby to nevyzeralo tuctovo
@momoglamorous mna si sa nedotkla preto lebo mam jedno z tuctovych tetovani, lebo mne to absolutne nevadi.. kolko ludi si vymysli svoje vlastne a nema ho z netu?
jedinecnost? a povedz mi kolko scene bab ktore tak obdivujes ma taky diamant? mne to skorej pride ako pozerstvo
@didka211 ja som chcela presne také isté, ale na mieste činu sa to prekreslilo , mám to na napravo, takmer vertikálne (od lopatky až na rameno), je to väčšie a to pierko je kratšie, širšie, vzdušnejšie a aj posledné vtáčiky sú oveľa oveľa väčšie. Z čiernej som sa dala prehovoriť na modrú. Nikdy som tetovanie nechcela, ale nakoniec ho mám a milujem ho Nedaj sa nikomu odhovoriť, len si nechaj vytvoriť obrázok, ktorý bude vyzerať perfektne a bude sa ti páčiť.
@hoperpohroma ja som poznala asi jedneho cloveka, kto ho mal, ked som si planovala tetovanie a ta osoba je moja blogerska ikona a celkovo scene styl sa mi paci, takze ked ho maju take baby, tym lepsie
@momoglamorous no vidis ze to tiez nemas z vlastnej hlavy a ze to ma ine kvantum ludi O______o ja sa neserem na ludi co maju tuctove tetovania, kedze som jedna z nich. mna len vysoko serie ked niekto kaze vodu a pije vino.
@hoperpohroma ako aj hviezdy nemusia byt pre niekoho tuctove, ja viem svoje kerky odovodnit preco ich mam aspon na 2-3 vety, cize tym sa pre mna stavaju originalne
@momoglamorous to je super ze si si nasla vyhovorku preco prave tvoja kerka nie je tuctova O_______O a aj tak to stale nic nemeni na tom ze vynimocna proste nie je
@vlcica1989 tak jasné ja som nepovedala, že to chcem teraz hneď a zajtra to budem mať alebo tak...odstupom času len som chcela vedieť približnú sumu len také info nič viac
@sandy114 ktovie no ja som to ešte nikomu nevidela v mojom okolí možno časom si to rozmyslím alebo ak mi niečo iné napadne tak si dám to
@hoperpohroma a co z toho, ze to povies ty? ja mam na to svoj nazor (ach) uz len ten typ diamantu je taky, aky nikto nema, lebo som si ho sama vytvorila
@leginacka no mňa toto tetovanie strašne zaujalo a páči sa mi aj keď nie je originálne a chcela som sa ho dať na pravú stranu ako je bok a vyššie aby to nebolo vidno keby som si dala šaty a podobne
@hoperpohroma ja tolko ludi zase nepoznam nie si tuctova, ked vies preco ich mas, ci maju pre teba extra vyznam, ci ti nieco doplnaju, co znamenaju atd...
@hoperpohroma ja ti to brat nebudem ja som napisala, ze si myslim, ze hviezdy su tuctove, mozno by som si ich dala aj ja, ale iba ako doplnok napriklad k half-sleevu, co je moja vysnivana kerka a pre teba je zase tuctovy diamant, proste kazda mame svoj nazor a tak to ma byt
@momoglamorous ty si zrejme vobec nepochopila, co @hoperpohroma sa ti snazila povedat . Ak mas nieco, co nema skoro nikto, vtedy si ako tak este originalna, resp mas nieco co nie je bezne a tuctove ak sa to tak da nazvat. A pokial som sa spravne docitala, tak mas diamant co ma XYZ tisic dalsich ludi = originalita minimalna. Je fajn, ze tetovanie ma pre teba vyznam. Ten ma vsak pre dalsich XYZ ludi. Jedna vec je vyznam a dovod tetovania, druha originalita.
K teme: zavisi od konkretneho tatera, tazko ti povedat cenu od oka. Spravia ti to aj za 20 EUR, ale otazka znie ako to potom bude vyzerat
@marttina ked uz to tak rozoberame, neviem, ci existuje nejaka vec, ktoru ma len jeden clovek na svete, cize originalita asi nikdy nebude cisto absolutna
@didka211 horizontálne malo byť (tie pojmy stále popletiem)
Ja som to tiež chcela skrývať, ale potom... čert to ber, teraz to vidno a dosť. Už nie som lady, ale pohľady to priťahuje až príliš Nechaj si urobiť pár nákresov, nech sa s tým pohrá hoci aj pár dní. U mňa to celé trvalo cca 3 hodinky, dostal stovku dopredu a vituálny nôž na krk, že to musí vyzerať super
@momoglamorous dovolila by som si tvrdit, ze este ked Musa tetoval, tak jeho tetovania boli povcasine original, neviem ci vsak vies o kom/com hovorim. Urcite sa daju najst tateri (dalsi je trebars Ondrash, co ma podobny styl ako Musa) co robia tetovania, ktore su jedine svojho druhu. Ale nejde len o tatera, ide aj o cloveka co sa dava tetovat. (ak by ta velmi zaujimalo: » scene-core.blog.cz/1203/musa-tatto... )
@marttina su originalne, ale este aj vyzeraju dobre (tym narazam na nejake celebrity co chcu byt silno originalne ale vyzeraju ako kopa smeti) fuuuuu, pekne su
@hoperpohroma To veru ano, skoda ze uz netetuje. Cele-v-riti ma netrapia, nech si vyzeraju ako chcu a maju na sebe hocico. Ja pozeram fotky tetovani stale, nech su tateri znami aj neznami
@didka211 normálne chcel len 50€, ale keď to už 3x prekresľoval, tak som dala ďalšiu a nech si dá záležať a je 2x väčšie, než to na obrázku a čo som pôvodne chcela. Nepozeraj na cenu, radšej si trocha priplať, než keby si mala potom ľutovať, že to odflákol.
pri tom kvante ludí čo sú dnes potetovaní bude originálnych tetovaní asi minimum keďže motívy sa opakujú. Ide ale o spracovanie daného motívu, ako ho chcete mať vy, ako to tatér prekreslí a ako nakoniec vyzerá na vás. Baby @hoperpohroma@momoglamorous vaše motívy sú už fakt otrepané, je to vidieť na každom druhom človekovi. Neviem ako to máte urobené ale stačí pridať maý detail čo má pre vás význam a hneď to bude jedinečné asi tak to vidím ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
(hm... žeby som rozšírila svoje plány na 55.te narodeniny? )
prepac, ze som sa ta dotkla, lebo mas hviezdy
jedinecnost? a povedz mi kolko scene bab ktore tak obdivujes ma taky diamant? mne to skorej pride ako pozerstvo
@sandy114 ktovie no ja som to ešte nikomu nevidela v mojom okolí možno časom si to rozmyslím alebo ak mi niečo iné napadne tak si dám to
ked ti poviem ze ani ja nemam tie hviezdicky uplne rovnake ako ini ludia co ich maju tiez som originalna?
maju pre mna taky vyznam ze sa mi pacia
K teme: zavisi od konkretneho tatera, tazko ti povedat cenu od oka. Spravia ti to aj za 20 EUR, ale otazka znie ako to potom bude vyzerat
Ja som to tiež chcela skrývať, ale potom... čert to ber, teraz to vidno a dosť. Už nie som lady, ale pohľady to priťahuje až príliš Nechaj si urobiť pár nákresov, nech sa s tým pohrá hoci aj pár dní. U mňa to celé trvalo cca 3 hodinky, dostal stovku dopredu a vituálny nôž na krk, že to musí vyzerať super
Inak jasné, všetci ste tu originálni a jedineční.
do piči prečo to má každý :´(