Ahojte, možno tu už podobné témy boli, ale aký máte názor na tetovanie?..Zaujíma ma aj, napríklad, aký máte názor na bezmyselné tetovania, s Tribal motívmi ( ) ...to sa mne napríklad v
strašne chcem tetovanie len si to ani zďaleka nemôžem dovoliť
také voľačo by som chcel len to treba brať s veľkou rezervou lebo to som len dal dokopy obrázky z netu (sám neviem kresliť a ešte som o to nikoho nepožiadal)
Mne sa nepaci drviva vacsina obrazkovych tetovani, hlavne farebnych, osobne by som si dala jedine text, max nejaky drobny symbol.
Ale nijak ma nevzrusuje, co maju ini ludia na sebe, oni hadam vedia, preco to maju, len ked niekto nevie po anglicky ani pozdravit a ma tetovanie v anglictine, ktore nevie ani vyslovit a idealne sa po jeho nadobudnuti pyta nejakeho schopnejsieho kamarata, co to znamena...ach
A napisy v slovencine su hroza tiez.
tetovanie je každého osobná vec podľa mňa, tiež sa mi veľmi nepáči, že každý druhý nabúchaný chlap má na ramene nejakú lebku alebo čo, ale vie to byť aj veľmi pekné.
ja osobne tetovanie chcem mať. môj pôvodný zámer bolo mať presne tvoju spomínanú ležatú osmičku, akurát že by z nej bola vynechaná nejaká časť, čím by strácala svoju nekonečnú podstatu, pretože by mala koniec aj začiatok, čo sa zhoduje s mojou super turbo životnou filozofiou. neviem ale tento motív dotiahnuť do takého štádia, že by nevyzeral úplne jebnuto. tiež sa zamýšľam nad krátkou úsečkou, ktorá by pre mňa mala podobný význam, no neviem, kam by som svoje tetovania umiestnila. chcela som pôvodne na prsty na ruke, ale už som zistila, že tam je to vraj pičovina.
ja som zbabelec a strachopud a nedala by som sa dobrovoľne tetovať
ale páčia sa mi letné tetovania, to čo ti niekto nakreslí a vydrží to dva mesiace a každý rok si to človek môže meniť
ale keby si musím vybrať, tak by som si vybrala asi nejaký symbol niečoho, čo je pre mňa typické, neviem presne čo by to bolo, ale nebolo by to farebné, zložité a nebol by to text
známy si ako mladý nechal kdesi v zahraničí na zápästie vytetovať iniciály a teraz má cez 60 a strašne na to nadáva
@purenarcissism@marleymt ...čo sa týka tej bolesti, aj ja som sa bála ale bola som prekvapená,že to len šteklilo, bolelo to ku koncu, aj to len ako mi naťahoval už potetovanú kožu bolelo...a najhoršie bolo aj tak to svrbenie pri hojení ..to bol horor
Niekedy je podľa mňa pekný tribal a nepoviem keď si to niekto dá len ako módny doplnok. Svoje si pomyslím, ale občas to vyzerá pekne takže netvrdím že tetovanie musí mať v zásade zmysel, to je len moje subjektívne očakávnie ale objektívne to nie je žiadne podmienka, alebo vychádzanie znejakej tradície dokonca, keďže domorodci, ktorý s tým začali si na seba netetovali obrázky, ale proste len tvary.
Mňa skôr irituje keď sa človek pýta iných čo si má dať Strašne ma to irituje
na inych sa mi pacia, ak to vyzera dobre (tie tribal veci ee), aj som rozmyslal, ze si cosi necham spravit ale mne by to imo vobec nesedelo. krasa mojho tela spociva len v jeho cistote.
jaký mám názor na také tetovania? ja by som si taký motív nedala lebo sa mi nepáči ale ked sa niekomu páči pre mňa za mňa nech si to dá. a je mi jedno či bude 500000 ľudí hviezdičky, 100000 srdiečka a podobne... je to ich telo. každý si dá vytetovať čo sa mu páči a nevidím dôvod aby to iný riešili za tých ľudí...
mne je fuk kto čo má...
napr. tie dievčenské tetovania, ktoré má takmer každá holka sa mi aj páčia..nie je to škaredé..len ma odrádza to, že je to tak rozšírené...
a kadejaké ornamenty, japonské znaky..to sa mi vôbec nepáči...
ale zas..nesúhlasím s tým, že každé tetovanie musí mať význam.... proste niektoré sa mi môže jednoducho len páčiť..čo je na tom? vyzerá to esteticky a chcem to mať.
ja mám 5 tetovaní
ako ukážku vyberám to najkrajšie: » www.birdz.sk/webka/mayben/fo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
také voľačo by som chcel len to treba brať s veľkou rezervou lebo to som len dal dokopy obrázky z netu (sám neviem kresliť a ešte som o to nikoho nepožiadal)
Ale nijak ma nevzrusuje, co maju ini ludia na sebe, oni hadam vedia, preco to maju, len ked niekto nevie po anglicky ani pozdravit a ma tetovanie v anglictine, ktore nevie ani vyslovit a idealne sa po jeho nadobudnuti pyta nejakeho schopnejsieho kamarata, co to znamena...ach
A napisy v slovencine su hroza tiez.
ale
najskôr musím nájsť odvahu
a dobrého tatéra
a nepoviem aké lebo chcem byť jedinečná!
prosté, jednoduché, dokonalé.
a chcem ich mať všade po tele.
všadéééé!
♥
je ich viacej.
tykaju sa prevazne oblubenych knih a basni.
ja osobne tetovanie chcem mať. môj pôvodný zámer bolo mať presne tvoju spomínanú ležatú osmičku, akurát že by z nej bola vynechaná nejaká časť, čím by strácala svoju nekonečnú podstatu, pretože by mala koniec aj začiatok, čo sa zhoduje s mojou super turbo životnou filozofiou. neviem ale tento motív dotiahnuť do takého štádia, že by nevyzeral úplne jebnuto. tiež sa zamýšľam nad krátkou úsečkou, ktorá by pre mňa mala podobný význam, no neviem, kam by som svoje tetovania umiestnila. chcela som pôvodne na prsty na ruke, ale už som zistila, že tam je to vraj pičovina.
ale páčia sa mi letné tetovania, to čo ti niekto nakreslí a vydrží to dva mesiace a každý rok si to človek môže meniť
ale keby si musím vybrať, tak by som si vybrala asi nejaký symbol niečoho, čo je pre mňa typické, neviem presne čo by to bolo, ale nebolo by to farebné, zložité a nebol by to text
známy si ako mladý nechal kdesi v zahraničí na zápästie vytetovať iniciály a teraz má cez 60 a strašne na to nadáva
a nechcem
Mňa skôr irituje keď sa človek pýta iných čo si má dať Strašne ma to irituje
A suhlasim s tebou, tiez nemusim tiwto bezvyznamne a pod. Kerky..
napr. tie dievčenské tetovania, ktoré má takmer každá holka sa mi aj páčia..nie je to škaredé..len ma odrádza to, že je to tak rozšírené...
a kadejaké ornamenty, japonské znaky..to sa mi vôbec nepáči...
ale zas..nesúhlasím s tým, že každé tetovanie musí mať význam.... proste niektoré sa mi môže jednoducho len páčiť..čo je na tom? vyzerá to esteticky a chcem to mať.
ja mám 5 tetovaní
ako ukážku vyberám to najkrajšie:
» www.birdz.sk/webka/mayben/fo...