Neviem, či mi bude vedieť niekto poradiť, ale čo viete o textilnom dezéne? Fakt som o tom nič poriadne nenašla. Ako by ste taký textilný dezén navrhovali?
@ruderenee ako to? jednoducho chcem vedieť, čo je to ten textilný dezén a ako sa navrhuje, proste niečo bližšie o tom, pretože na nete som nenašla nič poriadne
no zafarbiť tričko alebo tak, to viem to sa dá do hrnca aj s vodou a s šupkami od cibule a po chvíle sa to zafarbí ale nejaké špeciálne tvary to som neskúšala ... @nnatalie
@nnatalie tekstilný dezén je vzor na materiále (tekstile). väčšinou sa navrhuje tak, aby bola nejaka zakladna ,,šablona" ktorá sa bude opakovať viac krát za sebou a bude to do seba zapadať
@nnatalie na akú školu ideš? textilný dezén môže byť aj odtlačok niečoho na nejakú látku napríklad. Proste vytvorenie nejakej ani to nemusí byť štruktúra, ale nejakého povrchu
@nnatalie no ako povedala ruderenne to mas spravit ja sa tazkopadne vyjadrujem ona to pekne pvoedala a vysvetlila ...
no pokial si matne pamatam tak mi sme dezen aj navrhovali aj potom robli na latke, odtlacala som tam vtedy taku maketku s listami ... a opakovalo sa to postupne ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
je to len tá potlač, to som pochopila netušim ako by sa to dalo vyrobiť ..
no pokial si matne pamatam tak mi sme dezen aj navrhovali aj potom robli na latke, odtlacala som tam vtedy taku maketku s listami ... a opakovalo sa to postupne ...