myslím si že kto videl nadpis diskusie pochopil....lezie mi takéto písmo na nervy....je to urážka Slovenského Jazyka...nie som nacionalistka,ale serete si do huby! to je jedna vec,druhá nedá sa to lúštiť....aký máte vy na toto MODERNé písmo názor?
8.praweže to trwa menej lebo nemusiš sa kukat na klawesi čo de stlačiš..a nawiše najwaac asi napišeme pismeno a a na klawesnici je aačko pri w a y a q a preto nemusiš to hladat maš to hned blizko seba
ked som sa to este pokusala rozlustit tak mi to dost trvalo... ale ja som to uz radsej vzdala no... tak ked vam napise niekto nieco taketo : aôoáúíwenlisu
wiswetliwka: piše sa thak lahšee lebo ked pišete alebo čo aačko čo skoro staale tak pri nom je aj q aj y aj x a čita sa to skoro rownako ako k ,j , a x ma bit akože ch...to je z emo pisma..no thak abi ste wedeli a nekeree pismena ked su napisane wac krat tag to len tag abi sprawa bola dlhšaa
19. to si thy..ale napr.pišem si s kamošku na icq kera kim to prečitam napiše dalšich 5 spraw timto pismom a pišem si aj s jednim xalanom a ten napiše po storoči že aha dobre alebo ok..a ked už napiše najdlhšu qwetu ahoj ako sa máš?čo robíš?..no lebo slowenčina
ach..koľko sa štúrovci snažili uzákoniť spisovnú slovenčinu...koľko ľudí zomrelo..a dnes 10 ročné dievčatko napíše nie Slovensko ale $L0wEn$Qooo je to ok že?
že 13-14 ročne pi°e....chudatka tee čo pišu spisowne..aj ked nektore možno pišu spisowne ked su češki a napišu no slowenskeho fora tak ich neodsuzujte!!!!!!!!!
mozno to bude tym ze sa nechce s tebou bavit ?... nechapem co kurva riesis spísovnu slovencinu ked o nej vies velke hovno.. radsej si chod pisat nekde slohy ktore si budes potom sama citat a nepoucuj tu o tom ako ma kto pisat a ako mame rozumiet tym tvojim skurvenym w,x,y,q,a neviem cim este
34. to som nemislela tag ale to že ked napišem NitričkaAaAAaA tak že si nwš domislet že je to NR a pitaš sa jak..no coment račej..alebo si to skor mislela ironicky
zmyja : A cudujes sa ze ti to niekto povedal ????....uz som cital par tvojich prispevkov ....nejaky ten cas co som tu som si tu uz spravil mienku o par ludoch...a mozem ti povedat ze ty s tvojimi 13-14 years nazormy niesi vysoko....rypes do veci ktore sa ta netykaju, nikto ta nenuti tak pisat, tak co ta to nasralo...vsak tolerancia, ani ja ti nepicujem ze mas rada DM....aj ked ich neznasam....takze sa zamysli malinka
tak aby si sa nemusela hanbit za to co si niekedy napisala povedala alebo urobila... a zo skusenosti ti radim radsej sa so starsimy tu na birdzi nehadaj... lebo ta skopu pod ciernu zem
jej no som sa nezapojila na začiatku ale som čakala kedy sa tu začneme hádat a ako to skončí no ale podla mna je to ties strasne **** takto písať a takto pútať na seba pozornosť, čo už, možno to tú barculik prestane za chvilku bavit
that-is-me : ja viem.. , uz som si to par krat vsimol na niekom
zmyja : samozrejme ze viem....ved staci citat tvoje prispevky...ale ked to chces vediet, ako byt spravna 15-ka, zacni fajcit, najdi si chalana, blicuj, pi, fetuj....co ta bavi ...alebo sa uc, respektuj rodicov...mas fakt vela moznosti, je to na tebe
ach boze. ta baarculiq ma tak vytaca to ked vidim zaskrtit utopit a do hrobu
v hlave nasrane s prepacenim.. dufam ze coskoro dostane od zivota nejaku lekciu velmi by sa jej zisla...
nenavidim to sproste pisanie neda sa to lustit, citat, jednoducho nic s tym...
a koho to uz vazne stve a ozaj ma chut si precitat nejaky prispevok v jednej podobnej diskusii som hodila link na devypatlator rozlustuje to. velmi uzitocna vecicka v tychto casoch si myslim
Mno tHaQ tHaQEtHo PíSmO PoUžíVAm Aj jA... Je tHo VeLMI peKné píSMo MnE sa VelMi PáčI...ThAQ MôJ náZOr JE tHaQY : JE tHO kažDéHO VeC Aký šTýL PísMa PoužíVa---☺☺☺
no ja sa pridávam k odporcom tohto nového písma, je to naozaj otras..to sa nedá ani čítať blee... a ešte niečo kratšie ano, ale raz som mala pred sebou dlhší text v tomto písme a som to ani nedočítala , úplne ma to odradilo....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
112 komentov
4wewerw: tak to skuste lustit
To si sikovna,ja tu nic take nevidim..som slepa?
zmyja: majo to povedal Baarculiq nie tebe...
a súhlasím s ním samozrejme lebo má prvadu čo sa týka tej malej...no tej...
a k téme...je to strašné hrozné irituje ma to a vôbec ale vôbec nechápem ako niekto pri zmysloch takto môže písať...:/
To fakt??
Poďme oslavováááť!!!
Dúfam že tá...no Baarculiq už nebde otrvovať žiadne fóra svojou nevýslovnou inteligenciou
zmyja : to by si mala sama vediet
zmyja : samozrejme ze viem....ved staci citat tvoje prispevky...ale ked to chces vediet, ako byt spravna 15-ka, zacni fajcit, najdi si chalana, blicuj, pi, fetuj....co ta bavi ...alebo sa uc, respektuj rodicov...mas fakt vela moznosti, je to na tebe
v hlave nasrane s prepacenim.. dufam ze coskoro dostane od zivota nejaku lekciu velmi by sa jej zisla...
nenavidim to sproste pisanie neda sa to lustit, citat, jednoducho nic s tym...
a koho to uz vazne stve a ozaj ma chut si precitat nejaky prispevok v jednej podobnej diskusii som hodila link na devypatlator rozlustuje to. velmi uzitocna vecicka v tychto casoch si myslim
sa zobud uz konecne a dospej-aspon normalne sa chovaj..sak to je az do placu ze existuju tak trapni ludia..ako ty
snazim sa ovladat ale nazivo by som povedala svoje..
kto so mnou suhlasi ze Baarculiq je parazit?
trapne pice..kks
..ale kvoli vam tak nepisem
106. Aaaaaaaaaaaaaaa dpč UplNe ZhE cOOL