je to flip...kazda droga zmeni teba a tvoje myslienky... najhorisa droga je podlamna alkohol..druha piko...teda najhorisa je piko .... a kolo neviem traposiny su v ke riadne abo mi nemasti znych ... tripy a huby mi dali do mojho zivota anjviac ale sa zna
kazda droga - vie do zivota priniest vela pozitiv aj negativ, zalezi od naseho pristupu a racionalneho uvazovania (aj uzivania, heh).
kym sme panmi my nad drogami, kym ony sluzia nam, nie my im, tak je to ok. Len netreba zabudat, ze uz to nie su len gumene medvediky, na kt. ked mame chut, zozerieme cely balicek a nic sa nestane...
podla mna lsd s E. Je to sice jeba na psychiku ale stoji to za to. Tiez to moze mat pozitivny vplyv na ten akoze skutocny svet... Samozrejme, niekto by po tychto veciach mohol prezit najhnusnejsie depresie v zivote.
sam som len hulil, no pocul som ze koks je best off......navykovost len psych., nieje potreba zvysovat davky, zavislost sa prejavuje individualne no bezne az o 10 rokov, a je to perfektny stimulant,afrodiziakum.....neviem no moze byt lebsia dgoga??? ...i ked je pravda ze z koksu halusky asi neuvidite, no nie vsetci chcu halusky.
'lebsia dgoga' podla mna je, ak nepotrebujes nic a nikoho a dokazes si uvedomit maximalne stastie. Hoci uznavam, ze byt medzi ludmi na spolocneskch drogach je tiez mnamky od mamky
asi to bude zniet nanajvys hlupo..ale prave som si uvedomila (stale som to vedela) ze moja laska je tou najsilnejsiou drogou, aku som kedy vzala.. som na nej zavisla a bez nej si uz neviem predsavit zvysok svojho zivota.. a nech vezmem cokolvek.. tento pocit (pocit ze mi neuveritelne chyba) nedosiahne ani jeden abstak, aky na tejto zemi existuje ...
takze kazda droga je perfektna ked sidas prvu davku.... neuvedomujes si negativa... neprejavuju sa psychicke deformacie... Piko... kto si nedal nevie o com to je... len si treba davat pozor.. mdma... droga pri ktorej potrebujes okolo seba kamaratov, hudbu... herak.. neskusal som ani nechcem.. trip , lsd ... citlivym ludom neodporucam... velmi lahko sa stane ze mas bad trip... huby.. pohodicka.. trocha silnejsia varianta travy podla mna
najlepsia droga je podla mna aj tak kokain.. v momente ta premeni na supermana... a nie su ani take strasne dojazdy ako na piku... tak asi tolko
najlepšie je sa namotať na niečo čo nám nezničí život, zdravie ani nič... ja som sa teraz strašne namotala na fitko, spinning a tak... mám z toho báječný pocit, ked docvičím tak som happy (to tie hormóniky šťastia ) a robím aj niečo prospešné pre seba...
ale čo sa týka akože drog ako takých... najlepšia nie je žiadna a ked už by som si mala vybrať... asi to koleso.. aj keď no...záleží od toho aké, a hlavne pri myšlienke čo všetko to má v sebe hmm...
no hubicky raz za cas ked je sezona ,preco nie..ale inak riadnu kasu ti to v hlave narobi,koleso na akcii to je jasne,len treba poznat mieru..piko ani herak som nemala ani nechcem,..ale zasa s nicim to netreba prehanat
najlepsi je jednoznacne kokain ale kvalitny samozrejme, nejsu po nom ziadne dojazdy, v klude zaspis zobudis sa nanes a ides dalej jak nic. jediny problem je ze ked uz odchadza ten stav ze mas chut si este dat ale to sa da velmi lahko prekonat. na druhy den je uz setko ok
SMOKE WEEEED A WEEEEEED A WEEEEEED PODAJTE MI BLETKY ZE ZNOVU MOJE RUKY ZROBJA TO VELKE CARI MARI A BLANTA MOZEM ZAPALIT BECAUSE I SMOKE WEEEED A WEEEEEED A WEEEEEED EVERY DAAAAY
sklamal som sa zvas deti a nechcem vas vydiet za 5 rokov
TRAVA JE VSADE INHALACJA CLOVEKA PRETO VIEM CO JE NAJLEPSIE
myslim si ze drogy su zbytocne a zle... je to zavyslost a ta je zla,treba byt slobodny... ale tak tripy a hubicky si dam vzdy ked ich mam na dosah...a trava kazdy den piko je koniec na to srat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A alkohol je tiez prirodny.
kym sme panmi my nad drogami, kym ony sluzia nam, nie my im, tak je to ok. Len netreba zabudat, ze uz to nie su len gumene medvediky, na kt. ked mame chut, zozerieme cely balicek a nic sa nestane...
ja si myslím že viac ako50 ani netreba... potom to je zbytočne badtrip... načo ked sa môžeš vychláámať k slziam..
ale mam rad aj piko a hulenie....
no piko len zo strategickych dovodov a mojej vydrze, tie dojazdy potom, no nic...
a hulenie mozem kedykolvek
ale tak trip sa da vela to da do zivota ak to neprezenies
inac ma velmi rada MDMA ..
najlepsia droga je podla mna aj tak kokain.. v momente ta premeni na supermana... a nie su ani take strasne dojazdy ako na piku... tak asi tolko
je to zlozka obsahu extazy..ano ta, co ti robi dobre a posobi na vylucovaniu serotoninu
ale asi bude najlepsia ta, na ktorej je zavislych najviac ludi
ale čo sa týka akože drog ako takých... najlepšia nie je žiadna a ked už by som si mala vybrať... asi to koleso.. aj keď no...záleží od toho aké, a hlavne pri myšlienke čo všetko to má v sebe hmm...
sklamal som sa zvas deti a nechcem vas vydiet za 5 rokov
TRAVA JE VSADE INHALACJA CLOVEKA PRETO VIEM CO JE NAJLEPSIE