the big bang theory je jeden skvely serial, heh, daju sa najst odkazy na nete, na PRIME ho teraz predabuvavaju.. zaklad kvality možno doda to, ze ich tvorcovia sa popdpisali pod serial 2 a pol chlapa. hl. postavy su 4 vysokoškolsky vzdelani geekovia/nerdi
sheldon je jasny ..
ked dostal napkin s DNA Leonarda Nimoya..som nemohol...perfektny serial...
dost casto s atriedaju priemerne apizody s uuplne bohovskymi empizodami, ale nemozem povedat ze by bola nejaka epizoda na ktorej som sa nezasmial,a elbo ktoru nenam rad ..
kazdy kto nepozna/nepozerava odporucam vstkyi 10-timi...
Je to super serial .. škoda že to Leonardovi nevišlo z Penny ale sranda bola ked si jedna baba navikla na Sheldona a potom nič nemohol robiť iba pracovať
perfektne su zabery ked su maximalne zazraty do neakej cinnosti ako napriklad ked robili Peny skrynu na televizor alebo ked hrali Halo 3 a totalne odignoruju jej navrhy, kedikolvek inokedy by hlavne Wolowitz pri takom navrhu bol uz na Peny nalepeny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ked dostal napkin s DNA Leonarda Nimoya..som nemohol...perfektny serial...
dost casto s atriedaju priemerne apizody s uuplne bohovskymi empizodami, ale nemozem povedat ze by bola nejaka epizoda na ktorej som sa nezasmial,a elbo ktoru nenam rad ..
kazdy kto nepozna/nepozerava odporucam vstkyi 10-timi...
Ale milujem tie hlboké úvahy o reálnom bytí superhrdinov a podobne
V tom sa vidím, tiež rád rozmýšľam o blbostiach
a dalsi skvely serial ktory nema chyby je rozhodne IT crowd
Ale Wolowitz je vážne nechutný..brrr
jeden z najlepších seriálov aký som videla, len je hrozné čakať každý týždeň na novú časť. ale stojí to za to.
ale skvely serial, sucasne s HIMYM, Black Books a IT Crowd najoblubenejsi