poculi ste uz dakdo tento album??? by ma zaujimalo co nan hovorite(hlavne taki ktori pocuvaju the killers je to dsot radikalna zmena oproti ich starsim albumom....dost diskofilne ale rovnako dobre si myslim
!!! konecne poriadna diskusia,THE KILLERS su moja velka srdcovka,novym albumom zašli trocha do ineho sudka,pripomina mi to stary Duran duran.ja som zastanca ich predošleho indie štýlu.ale ako vravim :prvy album BRUTALNA PECKA,druhy album SUPER! tretí album Killers vládne, 4 album koho to zaujíma?THE KILLERS SU SKVELY!hudba killerov je fantastická a inspiratívna,z noveho albumu fantasticke pesničky spaceman,a dustland fairytale,neon tiger!Aj brat sa povazuje za metlaka a z tých inych si vypočuje práve Killers.zdravím čest poslúchačom!KILLERS NA HRAD,teším sa na ich nove počiny
Musim povedat ze na tento album som cakala ako na chlieb a vodu v hladomorni ale napriek tomu ze Zabijaci su moja velmi veka srdcovka toto im proste nezerem. Neviem ci tobude Brandonovou briadkou alebo producentom apbumu ale sklamali ma na plnej ciare neprijemne rozladene rozbite jedna jedina skadba je dobra podla mojho nazoru a to Dustland Fairytale ... Human ako singel som ani neznamenala ale celkovo tento album mi nepripada ako nejalepsi z ich tvorby
@5 ty uz podla mna nič pokazit nedokazu,pretoze urobili doteraz tolko skvelych pesničiek ze im to musi odpustit kazdy,pesnička spaceman,smile like you mean it,bones,rad my mind!all these things what i done,When you where young,dont shot my santa!great big sled,..ja to ani nevládzem vypisovat,tolko ich je.the river is wild,Sams town,andy your a star,my list ,belive my natali,atd atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov