Dohral som túto skvelú hru a chcel by som sa spýtať či niekto z vás túto hru hral tiež priznávam, že predtým než som sa odhodlal si to zahrať som myslel, že je to len pre ženy
Aký ste si vybrali koniec? Zaujíma ma či som zvolil ako väčšina
@jezzybell neviem či to obsahuje všetky epizódy ale za tú cenu by mohlo
No ale odporúčam tieto point-click RPG sa mi neuveriteľne páčia a táto sa zaradila medzi najlepšie je tam niekoľko dojímavých momentov pri ktorých mi bolo aj do plači
@miaja no a už keď sme pri tom steame.. vieš mi nejak bližšie vysvetliť ako to funguje? Ja sa v týchto veciach moc nevyznám a minule som si chcela kúpiť hru a bol tam ten steam tak som sa na to vykašlala lebo neviem či musím mať k tomu niečo špeciálne alebo ako si to kúpim a tak
@jezzybell ono si ho musíš stiahnuť , registruješ sa tam a kúpiš si hru (sú tam aj nejaké zadarmo hry) ... ak máš kreditku tak to je záležitosť pár minút kúpiť hru. potom sa ti hra stiahne, naištaluješ a fičíš podľa mňa je to veľmi praktické ...
@miaja ja som to mal z torrentu takže mne štatistiky neukazovalo každopádne som tiež zachránil Chloe na Youtube som potom pozrel druhý koniec ale ten sa mi nepáči znamenalo by to, že všetko čo sa stalo by sa vlastne nestalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A čo, odporúčaš mi?
No ale odporúčam tieto point-click RPG sa mi neuveriteľne páčia a táto sa zaradila medzi najlepšie je tam niekoľko dojímavých momentov pri ktorých mi bolo aj do plači
a inak prvýkrát som si vybrala zachrániť Chloe, druhýkrát som zachránila mesto, len tak pre zmenu
aaa daj nick na steam