Vidíte to všade - na homefeede, v profile medzi novinkami, v upozorneniach: keď niekto komentuje nejaké fórum, nepíše to názov fóra, ale iba "fórum" s hyperlinkom, takže zistíš, o ktorú diskusiu ide, až keď ju otvoríš. » s30.postimg.org/qrl2404m9/hy...
@hoperpohroma
to s tými diskusiami som myslel (pred prečítaním tohto fóra) že keď niečo niekde upravil tak rozbil cestu titulku z db do templatu, a ten text "Fórum" je defaultný v kóde priradený na konci že "ak sa niečo rozbilo a titulok je prázdny".
info o fotkách ide takmer skrz tú istú trasu lebo je to ten istý druh itemu, tiež linkový titulok a obsah, akurát ten obsah je obrázok. (a niekde na tej časti trasy čo je špecifická fotke je priradená fallback hodnota že titulok = meno užívateľa)
...teda, ako vravím, to bola moja teória kým sa neobjavilo toto fórum.
myslim, ze tomas funguje hlavne v betaverzii B., kde ked programuje, tak tam nic nemeni, nieco ako zalozny zdroj B. v pripade, ze by tento padol. a ma to prepojene tak, ze co tam prida sa zobrazi aj tu
Túto anomáliu som si všimol včera, keď tu tomas niečo komentoval... Čisto náhodou, nezačal sa tento bug prejavovať po tom, čo sa v anketách začal farebne zvýrazňovať náš nick medzi ostatnými hlasujúcimi?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
notyvole a to som si už mesiac myslel že zhruba viem aký bug to spôsobuje.
toto nielenže moju hypotézu totálne rúca, ale ani neviem nájsť žiadnu inú čo by takéto správanie vysvetľovala
rovnako s titulkami fotiek, kde je namiesto nazvu fotku nazov pouzivatela
ale well.. whatever.
to s tými diskusiami som myslel (pred prečítaním tohto fóra) že keď niečo niekde upravil tak rozbil cestu titulku z db do templatu, a ten text "Fórum" je defaultný v kóde priradený na konci že "ak sa niečo rozbilo a titulok je prázdny".
info o fotkách ide takmer skrz tú istú trasu lebo je to ten istý druh itemu, tiež linkový titulok a obsah, akurát ten obsah je obrázok. (a niekde na tej časti trasy čo je špecifická fotke je priradená fallback hodnota že titulok = meno užívateľa)
...teda, ako vravím, to bola moja teória kým sa neobjavilo toto fórum.
ale nebolo by odveci sa sem občas kuknúť (čo robí) ale aj niečo urobiť
betaverzia a záloha sú dve odlišné veci. tebou opísaný prístup by pointu zálohy totálne porážal
ale inak asi hej, asi fičí na testovacej väčšinu času