Konečne po rokoch vojnového sucha príde aj niečo parádne od Spielberga a Hanksa, Band Of Brothers bol jeden z najlepších vojnových filmov, ktoré som videl.
Som zvedavý, ale keďže to režírovali oni, tak je kvalita zaručená už predom.
Máme sa v skutku načo ťešiť. Už podľa traileru je vidieť že to bude niečo fantastické. Hanks a Spielberg sa našli.Pre mňa sú géniovia vo svete filmu a som rád že existujú ľudia ktorý sa snažia nám ľuďom 21. storočia prinášať zážitky vojakov z tej krutej vojny. Saving private Ryan a BoB sú pre mňa kultové filmy a myslím že tento snímok sa k tomu pridá.Z BoB mam prečítané všetky knihy ale chcel by som si zohnať knihu podľa ktorej je táto miniséria. Eugene Sledge - With the Old Breed: At Peleliu and Okinawa.Dajte vedieť..inak škoda toho marca mohli to pustiť skorej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Konečne po rokoch vojnového sucha príde aj niečo parádne od Spielberga a Hanksa, Band Of Brothers bol jeden z najlepších vojnových filmov, ktoré som videl.
Som zvedavý, ale keďže to režírovali oni, tak je kvalita zaručená už predom.
» www.facebook.com/pages/Bratrstvo...