chceš názor , tak ti ho poviem .......blbosť na oblbovanie ľudí
dokument , ktorí sa tvári ako duchovný a pritom je to celé len o materializme , nehovoriac o tom blbom americkom štýle v akom je to cele podané.....ľudia takejto senzacií hned uveria , potom sa im nahodou stane niečo čo si prajú a už vyprávajú ako to funguje ale to ,že milion vecí ktoré si predstavuju sa nestane je vedlajšie je to vlastne lákanie ľudí na učenie NEW AGE , ktore je teraz tak popularne a kde sa točí všetko okolo teba
@jurito veriaci predsa neberu bozie meno nadarmo to je len nachytane slovo z okolia, viac za tym hladat netreba... aj ked je pravda, ze posledne dva dni vela bozekam, mala by som s tym prestat
Vďaka za názory. Mne osobne sa tá myšlienka celkom páči, lenže tiež pochybujem že by to niak extra fungovalo...ale aspoň mi ten film pomohol uvedomiť si že by som mohla začať myslieť aspoň trocha pozitívnejšie ale tiež som skoro zaspala
nie je to pre tych "menej" hlupsich ludi, ktori nevedia (alebo nechcu) tvrdo pracovat na tom, aby nieco dosiahli? radsej poprosit vesmir ci co (omfg) a cakat az nieco pride
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
dokument , ktorí sa tvári ako duchovný a pritom je to celé len o materializme , nehovoriac o tom blbom americkom štýle v akom je to cele podané.....ľudia takejto senzacií hned uveria , potom sa im nahodou stane niečo čo si prajú a už vyprávajú ako to funguje ale to ,že milion vecí ktoré si predstavuju sa nestane je vedlajšie je to vlastne lákanie ľudí na učenie NEW AGE , ktore je teraz tak popularne a kde sa točí všetko okolo teba
» goo.gl/xy6cQr...
a vôbec tu nejde o to čo je moderné a čo letí