Aký máte názor na film resp. knihu The secret? Je to pravda, logika, manipulovanie, alebo len vlastné psychické presvedčenie správať sa tak ako uvádzajú...resp. radia...???
Je to pravda. The Secret mi zmenil život od základu, mala som všetko, čo som chcela.
Potom som však prestala rozmýšľať pozitívne, a Tajomstvo mi dokázalo, že naozaj funguje i tak. Som nešťastná. Privolala som si to. Náš terajší život je odrazom našich myšlienok z minulosti.
Urcite ano, ale pozitívne myslenie podľa mňa nestačí, treba sa snažiť ešte viac.. Inak ale tomu osobne verím, lebo sám viem ako mi idú veci od ruky keď som v pohode
@eraser Nie. Ak to píšem nezrozumiteľne, ospravedlňujem sa, ľudia majú častú tendenciu ma zle pochopiť.
@sajuri007 On mi ho aj k lepšiemu zmenil. Bolo to dávnejšie. Potom som však začala váhať. Vlastne ani neviem, kedy nastal ten zlom.
Rovnako, ako si priťahujeme do života dobré, priťahujeme si aj to zlé.
V jednom okamihu, som proste začala rozmýšľať negatívne. Začala som sa báť toho, že svoje šťastie stratím. A na tieto myšlienky som tak urpútne zasadla, že sa zhmotnili, realizovali. A nimi som si vytvorila túto prítomnosť. Môžem si za to sama, som proste hlúpa a neschopná. Secret bude vždy fungovať rovnako, za rovnakých pravidiel a princípov, je len na nás, ako sa ho rozhodneme používať.
A nebráni mi nič. Alebo v podstate áno, niečo by tu bolo.
Ja.
Nikdy nikomu nič a nikto nebráni v tom, aby bol šťastný, okrem jeho samého. Každý človek si v tom bráni sám. Napríklad tak, že sa sám presvedčí o tom, ako si nezaslúži byť šťastný. Hľadá sa mi milión dôvodov, argumentov a nakoniec im aj uverí... Tak ako aj v mojom prípade.
nezaoberám sa tým, ale vo všeobecnosti v mojom myslení prevažujú pozitívne myšlienky. a z toho filmu som videl možno 15 minút (+-) a vykašľal som sa na to, lebo pre mňa to nebolo nič nového.
ale nevnucujem nikomu,aby si ho nepozrel a neutvoril si svoj vlastný názor (na film ...) .
Nie s tym sa nezmierym a to ani ako clovek ktoremu sa momentalne dost dari. Tvrdil som, ze je to kravina v tazkych casoch a hovorim to aj v lahkych casoch.
Viem co kedy ako a preco a vesmir s tym nic nema.
S prvotnymi podmienkami ano...... ale nie so smerom, akym sa zivot vyvija.
Logika, fakty, realita, city, pochopenie a sem-tam mensi vydrb. To je cele o co ide.
akokolvek som sa snazila, ten film mi prisiel neskutocne nudny.. knizka sa dala tak po castiach citat.. aby to clovek pochopil, lebo v tom filme je vela informacii naraz a po chvili sa v tom uz neviete orientovat.
Samozrejme ze to ludom pomaha, ked tomu veria. Ale ked tomu neveris, tak to nikomu nepomoze. Co je na tom take tazke pochopit?
Je to presne to iste ako s nabozenstvom, homeopatikami a podobne. Ty mozes svoj mozog presvedcit, ze aj ziranie na stenu 24/7 ti zmeni zivot k lepsiemu, ak ten fakt prijmes, hovori vam nieco autosugescia?
A taktiez, mozog neustale podava nepravdive informacie o svete, takze vnimanie takychto zalezitosti je velmi individualna vec.
Film som nevidela, ani to nemam v plane... Ja si vytvorim svoju vlastnu teoriu.
ja som ten film začala pozerať, ale nejak ma nechytil, takže...na pár vecí som už prišla aj ja sama čo tam bolo povedané...možno dakedy si ho ešte pozriem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Potom som však prestala rozmýšľať pozitívne, a Tajomstvo mi dokázalo, že naozaj funguje i tak. Som nešťastná. Privolala som si to. Náš terajší život je odrazom našich myšlienok z minulosti.
@sajuri007 On mi ho aj k lepšiemu zmenil. Bolo to dávnejšie. Potom som však začala váhať. Vlastne ani neviem, kedy nastal ten zlom.
Rovnako, ako si priťahujeme do života dobré, priťahujeme si aj to zlé.
V jednom okamihu, som proste začala rozmýšľať negatívne. Začala som sa báť toho, že svoje šťastie stratím. A na tieto myšlienky som tak urpútne zasadla, že sa zhmotnili, realizovali. A nimi som si vytvorila túto prítomnosť. Môžem si za to sama, som proste hlúpa a neschopná. Secret bude vždy fungovať rovnako, za rovnakých pravidiel a princípov, je len na nás, ako sa ho rozhodneme používať.
A nebráni mi nič. Alebo v podstate áno, niečo by tu bolo.
Ja.
Nikdy nikomu nič a nikto nebráni v tom, aby bol šťastný, okrem jeho samého. Každý človek si v tom bráni sám. Napríklad tak, že sa sám presvedčí o tom, ako si nezaslúži byť šťastný. Hľadá sa mi milión dôvodov, argumentov a nakoniec im aj uverí... Tak ako aj v mojom prípade.
ale nevnucujem nikomu,aby si ho nepozrel a neutvoril si svoj vlastný názor (na film ...) .
Nie s tym sa nezmierym a to ani ako clovek ktoremu sa momentalne dost dari. Tvrdil som, ze je to kravina v tazkych casoch a hovorim to aj v lahkych casoch.
Viem co kedy ako a preco a vesmir s tym nic nema.
S prvotnymi podmienkami ano...... ale nie so smerom, akym sa zivot vyvija.
Logika, fakty, realita, city, pochopenie a sem-tam mensi vydrb. To je cele o co ide.
No... skusim to ja.
Niečo na tom pravdy je, ale zas také veci že pritiahnuť si obrovskú vilu a milióny na účet, tomu neverím..Ale pozitívne myslenie je ozaj dôležité
Je to presne to iste ako s nabozenstvom, homeopatikami a podobne. Ty mozes svoj mozog presvedcit, ze aj ziranie na stenu 24/7 ti zmeni zivot k lepsiemu, ak ten fakt prijmes, hovori vam nieco autosugescia?
A taktiez, mozog neustale podava nepravdive informacie o svete, takze vnimanie takychto zalezitosti je velmi individualna vec.
Film som nevidela, ani to nemam v plane... Ja si vytvorim svoju vlastnu teoriu.
Ale potom prišla vec čo ma nejako..zviedla z cestičky pozitívneho myslenia ...A teraz to je tak,že niekedy to využívam,inokedy stresujem..
Nespočetne veľa krát som to už písala a zopakujem to s radosťou znovu.
Tá kniha je chujovina a obyčajné chramtľavé vyťahovanie peňazí.