ja mám rada: tlouštik Homer, díky Bohu je den zkázy, děvče které spalo příliš málo, Homeropaluza, alebo ten kde je Marge gamblérka a Lisa si myslí, že majú v dome bubáka
ale ako @2 tie staršie sú lepšie. Nové sú už proste... ani neviem. také umelé
@lenkaska1 máš rada nové?..tak to nechápem..ved tam už nie je ten obyčajný Simpsonovský humor. Sú tam už všelijaké reklamy na Apple atd. A to sa nedá pozerať ani len. Ako z uplne super animaku spravili komerčnú sračku bez vkusu a vtipu
@mmartin01 aj ja som si to myslel (aj si to myslím), ale je tam pár dobrých heftov... dá sa aj zasmiať (napr. školský bál či čo to bolo, to som sa skoro posral), dá sa to kukať.
pred 20 sériou to ale bolo lepšie. omnoho. ale nie je to úplne v riti ešte si myslím. ešte len bude.
@9 presne, proste kukam na tie nove a nic. pri starych sa uplne nahlas udrbavam aj ked to vidim 1413x, ale nove maju proste uz taky vysumeny, krcovity, nasilny humor. mam podozrenie, ze to predali nejakemu inemu timu a groeing robi len dozor, ale neoveroval som si to
@mmartin01 teda mne sa to dosť pletie, ale čo bola tá 21va seria myslim že v pohode.. ale hej aj mňa viac asi bavili tie predtým, ale kuknem si aj tieto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale ako @2 tie staršie sú lepšie. Nové sú už proste... ani neviem. také umelé
tieto dva sa mi najviac pacili z poslednej serie:
» www.simpsonovi-tv.cz/index.php?id=50...
» www.simpsonovi-tv.cz/index.php?id=50...
pred 20 sériou to ale bolo lepšie. omnoho. ale nie je to úplne v riti ešte si myslím. ešte len bude.
sem su najnovsie casti po cesky a najlepsia je 23x09 duch minulich vanoc
a najradšej mám špeciálne čarodejnícke, hociktoré asi
Ale pre mňa je top asi toto
» www.teevee.sk/serialy/simpson...