Má niekto prosím vás datadisky alebo doplnkové disky? Ak áno či by mi bol niekto ochotný ich poslať cez skype.. lebo ako hladam tak po nete najdem len skušobné verzie ktoré neviem ani nainštalovať..dakujem Vám moc pekne i ked podľa mňa je málo ľudí, kt
Akurát teraz som to sťahoval pre @kachie a neviem ako hľadáš ty, ale ja som ich našiel predvčerom asi za 5 sekúnd a o ďalších pár minút som ich už aj inštaloval.
@nathal sims 3 je tusim vo vsetko prepracovanejsi.pozri si nejaku recenziu,ale samizda,ze som do detailov robil simika a veci do domu je tam urcite viac
@nathal no tak si to musíš aj crackúť a potom ti to pôjde stiahni si crack a potom ho skopiruj do TSbin , podľa toho že s ktorým datadiskom chceš spúštať hru ale ak máš aj život v byte tak musíš to s ním spúštať tak k tomu potrebuješ crack
Viete čo, na The sims mám otázku aj ja. neviem niekto ako zruším cenzúru ? a pridám podobné doplnky ?? lebo odkazy na to, som našla, len neviem čo s tým, keď to stiahnem, nejde to ani na inštalovať či podobne, vie niekto ako to aktivujem ??
@dsimca moju dokumenty Downloads tam to daj ,, a ak tam budes mat takého modrého panáčika tak nanho klikni a nainstaluj ho kazdeho zvlást len musis trosku pockat pretoze to trva chvilku
@nathal jak že červené? dobre si to urobila bol funkčí ten crack?? skus iny .. a ked tiez nepojde tak je asi ten datadisk zlý
@upirka113 mne sa pri tom nič neobjaví, začínam byť z toho na nervy, keď to hodím do downloads a ostáva mi to v rarke, ked to otvorím je to len plné dokumentov neznámeho súboru a nič z toho ale toto mi robia všetky keď to stiahnem, nemám ešte niečo nejako aktivovat alebo tak ?
@dsimca no veď to také ma byť iba to rozbal tu rarku anechaj to tam také aké to je a keď zapneš hru tak by ti to malo isť alebo predtym este skus restartnut pc aby to islo a potom ked to zapnes sa ta bude pytat ci chces pouzit vlastny obsah tak daj ze ano pouzizit vlastny obsah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@nathal jak že červené? dobre si to urobila bol funkčí ten crack?? skus iny .. a ked tiez nepojde tak je asi ten datadisk zlý