Ahojte, môžte mi pomôcť? Mám originálnu hru Sims 3. Ked som si nainštalovala základnú hru, tak som ju mala normálne po česky, ale akonáhle som si nainštalovala datadisk MOJE MESTEČKO, tak to mám po anglicky a na obale je napísané česká verzia. Vie mi niek
Mimo veci - podľa mňa po anglicky je to lepšie, aby si si precvičila jazyk, nie ? Netreba si to stále zbytočne uľahčovať a raz si určite spomenieš že to k niečomu bolo hrať hry po anglicky.
Ježiš vy tu viete poradiť.. očividne to po anglicky nechce hrať vy angličania samozvaní..
Ale inak neviem čím to môže byť, v každej verzii hry je aj čeština.. a inak nechcem zabrdať ale tie kolekcie sú úplná zbytočnosť radšej si si mala kúpiť normálny datadisk
@domcirock No ja neviem datadiskov je veľa ja mám všetky.. late night, pets, generations, seasons, university life.. to sú tie najlepšie asi.. ale sú aj iné.. lebo ako píše @6 tie kolekcie sú len veci to sa dá stiahnuť hocikde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale inak neviem čím to môže byť, v každej verzii hry je aj čeština.. a inak nechcem zabrdať ale tie kolekcie sú úplná zbytočnosť radšej si si mala kúpiť normálny datadisk
skús prepísať registre,ja som si tak menila jazyk z ruštiny na češtinu