No tak Najprv si musíš toho psa privsaniť tak,že sa budeš s ním stále hrať,kúpiš mu búdu a potom keď tam bude spávať,a bude ťa považovať za toho pána,normálne tam ako máš tú foto toho chalana alebo baby,tam sa ukáže aj jeho hlava
no tak pokusim sa ti odpovedat... 1. psa v tejto hre nikdy nedonutis aby siel spat dokonca ho vobec nemozes ovladat, urobi tak sam od seba kedy uzna za vhodne... 2. najprv ho musis naucit povel privolať k sebe alebo take nieco a az potom ho budes moct privolavat, ten povel najdes v ponuke naucit povel... (ak ides psa kupat tak pride k vani aj ked tento povel este nepozna) 3. to nieje pre psov ale pre ludi je to na prekazkovi beh a odomknes to iba ak dosiahnes 4 krat povysenie v tej praci ktorej sa to tyka dufam ze som pomohla vela stastia
ups ty si sa asi pytala na jednotku co?? a ja som ti povedala pokyny z dvojky tak sorry... ak to bolo k jednotke tak asi nepomozem lebo k jednotke som nikdy ziadny datac nemala
1, bez kódov mu to môžeš prikázať kliknutím na ten pelech zvierací, alebo domček pre psa, alebo použiješ kódy na ovládanie zvierat, čo bolo jediné, ako som kedy túto hru hrávala
2, bez kódov - vieš ho naučiť povel. Už si nepamätám, aké povely sa dajú naučiť, ale 100% bolo niečo ako "ku mne", alebo "k nohe", proste niečo také.
3, na ocenenia by musel chodiť do práce a byť povyšovaný.
A kódy, na to, aby si vedel ovládať zviera: (nepamätám si ako sa kód zadáva, sú to už roky , ale nájdeš to na nete celkom určite) je boolprop controlpets on/off
a na to aby si vedel rušiť ich vlastné nápady (ako napr. niečo ničiť) je boolprop petactioncancel on/off
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
2, bez kódov - vieš ho naučiť povel. Už si nepamätám, aké povely sa dajú naučiť, ale 100% bolo niečo ako "ku mne", alebo "k nohe", proste niečo také.
3, na ocenenia by musel chodiť do práce a byť povyšovaný.
A kódy, na to, aby si vedel ovládať zviera: (nepamätám si ako sa kód zadáva, sú to už roky , ale nájdeš to na nete celkom určite) je boolprop controlpets on/off
a na to aby si vedel rušiť ich vlastné nápady (ako napr. niečo ničiť) je boolprop petactioncancel on/off
Peknú hru Ach, staré časy...