hm, takže moja otázka by bola - som dávno závisláčka na hre the sims 3, mám asi 4 herné disky, lenže medzitým som si kúpila nový počítač, ktorý nemá ten.. ehm, priestor kde sa dávajú cd-čka (neukameňujte ma prosím, nikdy ma nezaujímalo ako sa nazývajú čas
a neda sa kupit nejaka externa cd mechanika ked uz mas tu hru kupenu?
lebo keby ti niekto mal vysvetlovat ako sa torrentuje a pri tom este aj ako sa pouziva daemon tools alebo podobna vecicka, tak by ho asi kleplo (kedze sims3 je trochu chranene proti kopirovaniu, neda sa proste len stiahnut .exe subor a spustit)
Praveze ja som si stahovala sims 2 normalne cez torrent a ptm s deamon tools som robila vobec to neni taske je to logicke a jednoduche lenze neviem ako to funguje so sims 3 ci je to volaky rozdiel ci nie .. A ked si das aj do googlu ako nainstalovat sims 2 a skusis to urobit podla toho sak to mas to iste si myslim tak mas hru .. lenze tiez aby si stiahla dobru vec cez torent lebo ja kym som nasla normalne co tam malo secky 4 cd ma skoro drbno ...
Ak máš originály CD, tak sa ti viac oplatí kúpiť externú CD mechaniku. Lebo toľko námahy a nervov, ktoré by si stratila pri sťahovaní a inštalovaní ti za to nestojí. Nehovoriac o tom, že sťahovaná hra môže obsahovať rôzne chyby a nemusí fungovať tak ako tá originál.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
lebo keby ti niekto mal vysvetlovat ako sa torrentuje a pri tom este aj ako sa pouziva daemon tools alebo podobna vecicka, tak by ho asi kleplo (kedze sims3 je trochu chranene proti kopirovaniu, neda sa proste len stiahnut .exe subor a spustit)