@mielikki Lebo som vedel ze ta to nasere a spravil som to tak ze som prisiel za svojou mamou do minulosti presne z tohot momentu kedy citam tvoj prispevok a povedal jej aby porodila o den neskor , ne 31.7. ale 1.8.
Knihy som nečítala a ani sa nechystám. Prečítam si ich iba vtedy ak sa mi samy náhodou dostanú do rúk, inak nie. A seriál... Hej, na začiatku som si myslela, že "ach, bože, zase upíri...", ale potom akosik nebolo čo pozerať, tak som si to pozrela a...chytilo ma to. Je to také...iné. Ako postupne odhaľujú minulosť, ako prichádzajú nové postavy, ktoré najskôr nemajú s nikým nič spoločné a potom zrazu sú s niekým spojené až príliš, celkovo tie vzťahy...ako sú navzájom prepojení. No a tiež to, že kedykoľvek niekto zomrie Aj niekto, o kom by sme si to nemysleli alebo teda, že tam bude viac epizód... Ale najnovšia časť bola hodne zaujímavá, konečne sa tam niečo poriadne deje...určite chystajú niečo veľké. A ešte aj ten Elenin pôvod...a tá žena...a ten chlap... Teším sa na ďalšiu epizódu A áno, napodobenina Twilightu to teda rozhodne nie je...
videla som par dielov serialu a mne osobne to teda urcite pripada dost podobne ako twilight. okej, mozno je to viac akcne alebo co. ale uz len tie hlavne postavy maju prilis vela spolocne s tymi zo sumraku. tie iste smutne pohlady, 4U - utrapeny uzasny uslachtily upir, traumatizovane dievca, nejaka jasnovidka, nejake hlupe kamaratky, nejaky bad boy. naviac tam hodili nejake drogy, rodinne problemy. ale inak je to vsetko rovnake. tot moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ovalis ma Thorovym kladivom?
Zaujímavé, že všetky ostatné podivné kreatúry typu Rowlingová mali voči mne úctu a narodili sa o deň skôr
(to, že JA som pár dní po termíne je vedľajšie
A Hviezdna brána bola fajn
Hviezdna brana JE fajn inak nevies nahodou ako skoncila?
Neviem... ja som ju pozerávala len vždy, keď som prišla domov zo školy a obedovala som
Ale však v seriáli je váš Damonko, ktorého tak žeriete. Zadrhnite sa ním!