samozrejme, že sa to dá prežiť okrem iného sa naučíš väčšej samostatnosti, zodpovednosti, deň si riadiš v podstate úplne sama, robíš si čo chceš, nikomu sa nemusíš zodpovedať,...
ahoj, tento rok som bola prvý krát na internáte a inak bolo to v pohode celkom..len som mala jednu chrápajúcu spolubývajúcu, ale tá už intrák nedostala našťastie nie je to nejaká extra škola života, ale samozrejme nové prostredie = nové skúsenosti.
čo som sa naučila za prvý rok je, že si musím nakupovať menej potravín a že aj ženy môžu chrápať horšie ako chlap a nedá sa to vydržať
nemam sa na co na intraku stazovat, nic hrozne a ani nic extra uzasne to nie je.. mne sa tam celkom paci ale ani privatom by som nepohrdla. alezas samozrejme zavisi od konkretneho intraku a takisto od spolubyvajucich
Neviem ci spadam do kategorie, kedze som na stredoskolskom..ale ja som spokojna.. Mam rada hlavne ten pocit, ze nikdy nie som sama, ze stale tam volakto je.. Aj ked je to niekedy na nervy, ale vtedy si vylezem na kalvariu, popremyslam a zas je pokoj..
naucila som sa trochu viac hospodarit s peniazmi..zadelovat si cas, povybavovat si veci..som vdacna ze som na intraku
@guitarlowe osobne si myslím že stredoškolský asi nieje buhvico nakolko je to tam prisnejšie vraj, ale VS internat je uplne super, zo začiatku som sa bala že ako to bude vyzerať ale v pohode, skvelí spolubyvajuci, kamaratov som si našla, spolužiakov mam fajn, mám rada nové veci - spoznavanie.....nove tvare, miesta atak
tak neľutujem v podstate, všetko sa dá vydržať, tú najhoršiu spolubývajúcu akú som len mohla mať som už mala,takže verím tomu že tento rok už bude lepšie ...a naučila som sa spoliehať len sama na seba
prvých pár mesiacov mi bolo dosť blbo samej a všetko...ale potom keď si nájdeš dobrý kolektív,partičku s ktorou sa tam bude vždy niečo dať robiť,tak to bude fajn a nezabudnuteľné
na intráku som nikdy nebývala, od 19ich bývam v podnájmoch a vyhovuje mi to maximálne. súkromie, organizácia, možnosť pozývať si ľudí domov a mať ich nechať kde prespať, žiaden hluk ožratých nadšených ľudí, ktorí sú šťastní, že nie sú doma s rodičmi a celkovo maximálna samostatnosť (až na pár finančných vecí, ale inak takmer vo všetkom, keďže pracujem a život si platím sama)
po precitani vsetkych odpovedi sa pripojim...aj ked som nikdy na intraku nebyval a ani byvat nebudem (asi...) ale nejaky cas som nad tym uvazoval, ked som si vyberal vš ale zhodnotil som si svoju situaciu a ja som spokojny ze mozem byvat doma berte to ako chcete, ale: ma ma kto zobudit, mam vzdy zdrave teple DOMACE jedlo ciste oblecenie, co si kde tu zarobim tak si mozem usetrit na horsie casy alebo ked sa da tak minut na zabavu... mam kvalitnu postel a antialergicky vankus, okrem brata ma nikto nerusi ziadnou party ani ozrani po vonku. mam teplu vodu 24/7, v zime kurenie... som spokojny, som zvyknuty ale niekedy by som rad vypadol z domu!!! raz sa mi to mozno podari po vyske...dufam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ano je to skola varenia.
Ano.
ako o život tam nejde nemusíš " žrať " červíky aby si prežila alebo čo ... No môj intrák je strašný...
a inak súhlasím @2
čo som sa naučila za prvý rok je, že si musím nakupovať menej potravín a že aj ženy môžu chrápať horšie ako chlap a nedá sa to vydržať
neznášam tých ľudí tam
trošku variť
vychádzať lepšie s ludmi
byť samostatnejšia
zaobchádzať s peniazmi
inak nie je to bhoviečo, ale nelutujem
síce menej očakávanej voľnosti (stredoškolský internát), ale je to super život!
naucila som sa trochu viac hospodarit s peniazmi..zadelovat si cas, povybavovat si veci..som vdacna ze som na intraku