Tí, čo chodíte na vysokú školu aké máte z nej pocity?
Tento rok robím maturity a už rozmýšľam nad tým kam pošlem prihlášky, rozmýšľam nad Prešovskou univerzitou - Anglický jazyk a kultúra a nemecký jazyk a kultúra a nad Šafárikovou - UPJS - Anglický jazyk pre európske inštitúcie a ekonomiku. No ešte chcem po
@zeriavka pretože som sa rozhodla, v ročníku, keď píšem bakalárku, začať ešte jednu školu. čož je celkom srandy kopec, keď si porovnám svoj rozvrh s rozvrhom niekoho iného. pomedzi to chodím do práce a venujem sa aj iným veciam a ako tak sa snažím venovať aj ľuďom. takže nestíham. ale nesťažujem sa, sama som si zvolila a baví ma to.
moje pocity boli "Co ja tam robim? Co ja tam robim??? Chcem ist prec!"
Ale to z dovodu že povodne som chcela ist na externe a pracovat popri tom, aby som nemusela byt zavisla od rodicov, ale ti ma nanutili ist na vysku, na prve kolo ma nezobrali a donutili ma ist aj na druhe na strojarinu - co ja tam robim?... No tak som sla, aby som nemusela ist na urad prace a teraz? Nasla som si pracu - sice slabo platenu a len na dohodu ale to mi zatial, kym zijem doma staci. A planujem ist externe pretože za 2-3 mesiace som schopna si nasetrit na studium.
Ono vyska by sa sama o sebe dala, ale ja som mala odbor ktory ma nebavil... Inak hadam je jasne, že od mami som dostala vynadane že som skoncila so skolou. A to som ju na ten fakt pripravovala asi mesiac
@grietusha typický prístup študenta!! po kaviarničká, v menčestrákoch a vyťahaných rolákoch a na nás, pracujúci plebs nemyslí, že ráno vstávame, učit sa musíme, beháme, pereme, varíme... ty si tiež vieš vybrať ten najvzrušujúcejší čas!
Nadávam ako pohan, lebo jebnutejšiu školu som si vybrať nemohla. Absolútne nestíham, ešte do skúškového pravdepodobne zošaliem a porazí ma a potom ma s najväčšou pravdepodobnosťou vyhodia Ak sa mi náhodou podarí (čo sa mi nepodarí) prežiť prvý ročník, prestupujem, čo najdalej od UPJS a celého jebnutého východu.
hm pocity veľmi dobré, ale vzhľadom na moju lenivosť a to, že všetko robím na poslednú chvíľu, nie je to najlepšie mala by som sa nad sebou zamyslieť..
a samozrejme, nič nestíham, nestíham sa ani poriadne najesť.. asi kvôli tomu, že stále behám po Nitre, že mám stresy a všetko okolo toho, tak som za dva roky (od matury doteraz) schudla nejakých 8 kíl a ani neviem ako.. hmm
ja som teraz na 1.bc na FEI ak chce niekto preklad Fakulta elektroechniky a informatiky v BA. Zatiaľ sa snažím sršať optimizmom ale pán boh vie čo sa môže udiať na terajších zápočtoch
@hajzelbaba aj ja som na takého narazil, ale už ma to štve, lebo nie je prvý, ten bol totiž na strednej
@grietusha ja vstávam v pon a utr o 4:50 takže iný budíček mať musím
nie som spokojná. Nemyslím to v tom zmysle, že by to bola zlá škola to niee.. ale ja som si vybrala zlý odbor. prišla som na to, že ma to nebaví! osudová chyba..čo už
@kernoxermon no vidíš to, ty máš voľno aspoň jeden deň + víkend. okrem toho sa ma slečna pýtala, prečo nestíham, o tom, kedy vstávam, som nehovorila ani slovo, takže neviem, prečo si tým na mňa reagoval
pocity z výšky? Pohoda jahoda, zobudím sa ráno pripitá pozriem na hodiny a nadávam zasa som zmeškala prednášku, hádam tú dalšiu stihnem - hovno prespím aj tú ale nevadí pohoda... potom ked sa odhodlám do tých kníh pozireť tak panika najvačšia 3 ešte nemám prečítané a čo ma to napadlo začať sa učiť španielčinu, nič neviem a skúšky o tri týždne...
takže na výške zažívam takú hojdačku pocitov, raz je všetko super, perfektné a potom najvačšie nestíhačky ale milujem to tu. Proste super život.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nestíham nestíham nestíham nestíham nestíham nestíham nestíham nestíham nestíham nestíham nestíham jedlo jedlo jedlo nestíham jedlo nestíham nestíham nestíham
inak som spokojná,
@owad ? si prváčka? ako to začína?
Ale to z dovodu že povodne som chcela ist na externe a pracovat popri tom, aby som nemusela byt zavisla od rodicov, ale ti ma nanutili ist na vysku, na prve kolo ma nezobrali a donutili ma ist aj na druhe na strojarinu - co ja tam robim?... No tak som sla, aby som nemusela ist na urad prace a teraz? Nasla som si pracu - sice slabo platenu a len na dohodu ale to mi zatial, kym zijem doma staci. A planujem ist externe pretože za 2-3 mesiace som schopna si nasetrit na studium.
Ono vyska by sa sama o sebe dala, ale ja som mala odbor ktory ma nebavil... Inak hadam je jasne, že od mami som dostala vynadane že som skoncila so skolou. A to som ju na ten fakt pripravovala asi mesiac
a samozrejme, nič nestíham, nestíham sa ani poriadne najesť.. asi kvôli tomu, že stále behám po Nitre, že mám stresy a všetko okolo toho, tak som za dva roky (od matury doteraz) schudla nejakých 8 kíl a ani neviem ako.. hmm
@hajzelbaba aj ja som na takého narazil, ale už ma to štve, lebo nie je prvý, ten bol totiž na strednej
@grietusha ja vstávam v pon a utr o 4:50 takže iný budíček mať musím
takže na výške zažívam takú hojdačku pocitov, raz je všetko super, perfektné a potom najvačšie nestíhačky ale milujem to tu. Proste super život.