môj vzťah začal 2x do tyždna stretavanie, pretože chodila na intrak na strednu ... a postupne to prešlo na každý deň, asi po prvom roku ... to je uplne jedno proste ako často sa stretavate, doležite su ine veci a vobec (že sa vobec stretavate, lebo toto doležite je)
Tak keďže moja polovička je zo Záhoria a ja z východu tak sme spolu skoro každý týždeň cez víkend, ale momentálne pracujem vo Švajčiarsku, tak sme sa nevideli už 2 mesiace ale o dva mesiace sme o5 spolu a tá diaľka aj ten čas nám nerobí problém. Dá sa povedať že vďaka tej diaľke si uvedomujeme aký sme pre seba dôležitý a ako veľmi sa ľúbime
@keepcalm 2 mesiace? a ty si fakt mysliš že ťa ani raz nepodjebe? to ako keby si nechal psa zavretého v jednej izbe s klobásou a veril, že sa jej nedotke možno že ju práve nakladá niekto z birdzákov
@aprilynne je bezne,z e ludia, ktori spolu byvaju/su spolu najcastejsie si lezu na nervy najviac, napriklad ako ja s mamou a to si dost dobre rozumieme a neviem, spolocne byvanie s priatelom zatial nemam preco riesit @24 vobec nie boha, niekedy tie pary musia byt aj na niekolko mesiacov oddeleni od seba a to sa majui hned rozist? a urcite nezacnu spolu byvat od zaciatku vztahu vo vacsinne pripadov, myslim si, ze to by bol dost velky krok vedla a s kym sa clovek dokaze stretavat denne? ani s tymi najlepsimi priatelmi nie...podla mna denne sa stretavanie sposobuje skor nudu vo vztahu, samozrejme nehovorim o spolocnom byvani, to je ina vec uz...
@keepcalm nenechaj sa vytočiť podobnými rečami, ja som so svojim tiež mala rok vzťah na diaľku, videli sme sa tak 2x za mesiac a nepodjebala som ho ani raz a on mna tiež nie. ako to viem ? @yoloforever hovorí sa tomu dôvera, ale tento pojem je pre teba zjavne neznámy, keď máš také názory, jak sem píšeš, zjavne teba podjebala nejaká tvoja ex a odvtedy si hodil všetky ženy a všetky vzťahy do jedneho vreca.
Sme z jedneho mesta,byvame relativne blizko seba,ale este nie spolu,stretavame sa tak casto,ako sa nam da,casto je on u nas a ja u nich,ideme dakam na vikendy prec spolu...podla mna spolu travime dost casu,ale absolutne si za tie styri roky nelezeme na nervy.teraz sme boli tyzden vkuse spolu na dovolenke a bolo perfektne a uz sa neviem dockat,kedy budeme spolu zdielat jednu domacnost a uz teraz sa na to obaja tesime.je to fakt moja polovica,soulmate,vsetko,teraz ked siel s kamosmi na hory na vikend normalne mi chyba,ale vieme bez seba vydrzat a tesime sa vzdy na seba...
Je to na vas.indi vidi.
@girl19955 dôverovať tvorovi ktorý nedokáže dodržať slovo, byť verný, ani oddaný je jednoducho nemožné... ženy sa rady hrajú s ohňom, rady manipulujú a popritom sú ľahko manipulovateľné... keď je nablízku chlap a žena má pár pohárikov v sebe tak je skoro isté že si to rozdajú.
mal som aj zadané baby a vôbec sa pri mňe necítili previnilo ani im nevadilo že so mnou niekoho podjebali.
Je to v pohode,ked sa stretavate tak ako sa stretavate. Je to lepsie akoby ste sa mali stretavat kazdy den a potom ked by ste boli spolu vzniklo by trapne ticho. Aj ja sa tak stretavam s tym mojim a fungujeto.
Aspon si mozes uzivat aj s kamaratkami. Vazne je to tak dobre,
Sestra sa s frajerom stretavali raz za dva mesiace (je v zahranici ) takze ano je to normalne a zas si nemyslim ze 3-4 krat je az tak malo (resp. To nie je vobec malo)
@33 tak keď sa väčšinu času vyskytujes v spoločnosti takýchto žien tak sa ani nečudujem ze máš na nás všetky taky názor. Neznamená však, že ak ty máš takúto zlu skúsenosť so zopár babami, ze musia byť také všetky.. Ach ze ja som tu vôbec niečo komentovala len sa tu človek rozculi pri takýchto "inteligentoch".. Nemusíš už na mňa reagovať nezaujímajú ma tvoje ďalšie zakomplexovane reči a urážky, serus.
@girl19955 vôbec si ma nepochopila ale to je jedno. nevytáčaj sa lebo dostaneš infarkt... ja ťa chcem pochopiť fakt vyzeráš že sa s tebou dá pokecaŕ a fakt by som ti bol veľmi vďačný keby si mi to vysvetlila. ale terz musím frišky uteakť na taxi maj sa
@patrixo nebyvam, ona zije v inej krajine ako ja. Jop zijem na TW. Jazyk? anglictina, nie som ochotni vynakladat nejaky vacsi effort na ucenie sa tej cinskej hatlaniny. Aj ked nieco samozrejme ovladam aby som nebol za uplneho ignoranta.
@tommyhot inac nemozem si pomoct ale ked aziat hovori anglicky tak absolutne mu nerozumiem aa to ste sa ako dali dokopy ked zijete v inych krajinach? Inac je pravda ze zivotne prostredie je strasne v azii?
@patrixo no hej zvycajne ten ich anglicky prizvuk stoji za hovno, kedze napriklad cinania pouzivaju tony a to aj prenasaju do anglictiny ale zvyknes si...
Ona je Taiwanka, ale isla kvoli praci na 2 roky do Ciny.
Co sa tyka zivotneho prostredia tak hej, je to tu o dost horsie, jednak kvoli tomu, ze sem vsetok hnoj fuka z Ciny (kde je to fakt zle) a aj preto, ze je tu 23 milionov ludi a 21 milionov skutrov
od začiatku vzťahu sme boli spolu denne, resp. každý druhý deň (podľa toho ako robil), už takmer dva roky spolu bývame a ešte sa za tých 7 spoločných rokov nestalo, že by sme si liezli na nervy
@girl19955 presne tak vraví sa tomu dôvera, bez toho by to nešlo a do toho dievčaťa vkladám plnú svoju dôveru, taktiež je to aj z mojej strany, mala kúsok hroznú minulosť, vďaka pár imbecilom.. Ale vďaka tomu vidí že jej dávam presný opak, robím ju šťastnou, ona mňa robí šťastným tak tu nie je dôvod či už zmienka o pôvode
@yoloforever kokos 3-4 dni do týždňa? to ti akože nestačí každý druhý deň? Ja neviem, podľa mňa niektorí ľudia chodia do práce, do školy, na brigády, a asi nemôžu byť s niekým každý deň, pokiaľ spolu nebývajú, 3-4 dni je uplne v pohode si myslim
1. kazdy par je iny, nemoze existovat nejake optimum.
2. niekedy proste treba len pockat na cloveka, s ktorym je zrazu ta predstava kopy casu s nim krasna.
Sme spolu 5 mesiacov a cez skolsky rok sme spolu kazdy vikend 2-4 dni. Teraz v lete sme spolu tak 4 dni do tyzdna na sposob ze sme spolu cele tie styri dni, u mna ci u neho, minus cas kedy je v praci. Boli sme spolu 10 dni na ceste po slovensku a pol dna potom ako som odisla uz sme sa nevedeli dockat kedy sazas vratim. vcera som od neho po troch dnoch prisla a nemozme sa dockat kedy na dalsie tri dni pridem v pondelok. nie, nepride mi to divne ani zvlastne. ak to obaja vnimamerovnako, neviem co by na tom malo byt divne. naplna ma stastim predstava byt s nim, aj ked vela casu je to napr tak ze kazdy si robime svoje veci, ale sme pri sebe.
skutocne nerozumiem komentarom, ktore naznacuju ze tolko a tolko casu uz je prilis vela... prilis vela je jedine vtedy ked je to pre jedneho z dvojice prilis vela.
1. predtým čo som mal vzťahy tak sme boli spolu skoro stále, ale fakt je to asi individuálne.
2. tá čo zatiaľ nikoho nepodjebala len nemala príležitosť stretnúť chlapa ako som ja Ale vážne, žena keď má príležitosť a chlap ju vedie správnym smerom tak si to spolu rozdajú taká je jednoducho príroda (u niektorých žien prídu výčitky, niektoré to robia bez výčitiek s veľkou radosťou ako šport ). A teraz nehovorím že mi to vadí lebo keby ste také neboli my chlapi by sme si mohli užívať len s frajerkou a vačšinu z nás by taký život nebavil.
@salora ty tomu hovoríš dôvera ja tomu hovorím naivita.
@yoloforever nie, tomu sa hovorí dôvera... som ženatý viac ako 20 rokov, tak na rozdiel od teba viem, o čom hovorím... apriori pokladáš každú ženu za kurvu (či už de facto, de jure alebo potencionálne), tak sa nečudujem tomu, čo píšeš...
žiadna sa tým nechváli, ale minimálne tie pekné okolo ktorých sa motajú chlapi, ktoré majú príležitosť sú lubne... nehovorím že neexistujú aj asexuálne ženy ale tie majú vačšinou nejaké traumy z detstva (sexuálne násilie), alebo iné sexuálne problémy. ale to sú výnimky potvrdzujúce pravidlo. ženy sú v tomto rovnaké ako chlapi, majú rovnaké potreby len komplikovanejšiu psychiku, ktorá ich núti pretvarovať sa. a ktomu sú tu ešte debilné spoločenské normy ktoré ich za to odsudzujú.
@yoloforever podľa seba súdiš všetkých
Berieš do úvahy aj to, že niektoré ženy moc nebaví sex, takže by si ich ani nepresvedčil na sex? Hej, mám také kamarátky, čo sa do sexu s frajerom nútia, hoci ho majú radi... ale ty si určite Casanova, takže by si ich zbalil a pretiahol
proste ty si taký, že by si najradšej každého pretiahol ,,A teraz nehovorím že mi to vadí lebo keby ste také neboli my chlapi by sme si mohli užívať len s frajerkou a vačšinu z nás by taký život nebavil." ale ženy hm o ne sa bojíš
@58 ze "to je priroda"
dpc, ja fakt nikdy nepochopim jak moze niekto takto vnimat svet, jak moze byt tolko opic co sa zacnu frajerit a nazyvaju to "vztah" a potom sa tu ludia s hodnotnymi vztahmi hadaju s opicami o tom, ze je normalne doverovat svojmu spesl cloveku --> a ked toto nebere clovek vo "vztahu" za samozrejmost, uz to ani nestoji za rec
ocividne je velmi velky nepomer ok ludi a jebnutych ludi a jebnuti ludia stretavajuci jebnutych ludi si zafixuju napriklad aj to, ze akakolvek zena hoc i v 5 rocnom vztahu sa necha osustat cudzim typkom ak bude mat "pro pristup"
verim v to, ze keby mam taketo myslienkove pochody tak mi do pol minuty exploduje hlava
tldr -> nauc sa rozdiel medzi vztahom a picovinou
Myslím si, že u každého je to inak proste. Páry sú rôzne. Niektorí sa musia vidieť každý deň, iným stačia aj dva dni. Keď cítite potrebu sa vidieť, tak sa proste stretnite
@alysia tie co sa do sexu s frajerom nutia to robia bud preto ze ich fyzicky nepritahuje - proste su s nim len z nudy, alebo aby niekoho mali... pripadne preto ze chce ten sex viac ako ony. Nikoho nebavi sex ked ho k tomu druha strana nuti.
@nicolkaa mas 21 v tvojom veku som mal podobne naivny pohlad na svet ako ty. ked budes starsia pochopis ze clovek neni monogamny tvor. Monogamia je potlacanie svojej prirodzenosti.
@yoloforever keď to niekomu vyhovuje, tak ani nemusí sa dávať liečiť
inak načo zakladáš fórum a tváriš sa, že ťa zaujímajú názory iných ľudí a aj tak si celý čas kecáš svoje a ani na sekundu nechceš porozmýšľať o názore druhých
@alysia to asi preto že moje názory vychádzajú z toho čo som prežil a viac žien mi dalo za pravdu. Proste viem aké sú ženy (oveľa sexuálnejšie ako chlapi), viem aj akí sú chlapi a viem ako funguje ľudská psychika.
@yoloforever viac žien myslíš ten počet s ktorými si spal? a ten zvyšok ľudstva je už nepodstatný čo? proste toto fórum je tak zbytočné, lebo tebe je na nič len na rýpanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Horšie to už majú tí starší čo už by chceli a nedá sa V norme je to čo každý uzná za vhodné.
teraz v lete je to trocha obtiažnejšie, keďže sme každý z iného konca Slovenska.
ažívanie (bacha v poslednej fáze sa to môže pekne pokašľať
@momoglamorous má potom vôbec zmysel hovoriť o vzťahu?
@keepcalm 2 mesiace? a ty si fakt mysliš že ťa ani raz nepodjebe? to ako keby si nechal psa zavretého v jednej izbe s klobásou a veril, že sa jej nedotke možno že ju práve nakladá niekto z birdzákov
@24 vobec nie boha, niekedy tie pary musia byt aj na niekolko mesiacov oddeleni od seba a to sa majui hned rozist? a urcite nezacnu spolu byvat od zaciatku vztahu vo vacsinne pripadov, myslim si, ze to by bol dost velky krok vedla a s kym sa clovek dokaze stretavat denne? ani s tymi najlepsimi priatelmi nie...podla mna denne sa stretavanie sposobuje skor nudu vo vztahu, samozrejme nehovorim o spolocnom byvani, to je ina vec uz...
a keď už sa zapájam.. @girl19955 k @24 by som sa ani nevyjadrovala, načo sa zbytočne rozčuľovať keď presne o to mu ide
Je to na vas.indi vidi.
mal som aj zadané baby a vôbec sa pri mňe necítili previnilo ani im nevadilo že so mnou niekoho podjebali.
Aspon si mozes uzivat aj s kamaratkami. Vazne je to tak dobre,
to akože si 4 dni s frajerkou a ostatné tri len pokukuješ po iných???
alebo som to vôbeec netrafila a neviem, aký máš vzťah a budem za sprostú, ale akosi ma toto fórum rozladilo .... ako môže niekto takto rozmýšľať ..
3-4x do tyzdna? By ma instantne jeblo...
@yoloforever @24 vieš o tom, že existuje medzi partnermi aj niečo také, ako dôvera?
Ona je Taiwanka, ale isla kvoli praci na 2 roky do Ciny.
Co sa tyka zivotneho prostredia tak hej, je to tu o dost horsie, jednak kvoli tomu, ze sem vsetok hnoj fuka z Ciny (kde je to fakt zle) a aj preto, ze je tu 23 milionov ludi a 21 milionov skutrov
Niezeby mi vadila predstava travit s nim viac casu ale podla mna staci, mam cas na svoju robotu, mam aj kus pokoj od neho a tak
2. niekedy proste treba len pockat na cloveka, s ktorym je zrazu ta predstava kopy casu s nim krasna.
Sme spolu 5 mesiacov a cez skolsky rok sme spolu kazdy vikend 2-4 dni. Teraz v lete sme spolu tak 4 dni do tyzdna na sposob ze sme spolu cele tie styri dni, u mna ci u neho, minus cas kedy je v praci. Boli sme spolu 10 dni na ceste po slovensku a pol dna potom ako som odisla uz sme sa nevedeli dockat kedy sazas vratim. vcera som od neho po troch dnoch prisla a nemozme sa dockat kedy na dalsie tri dni pridem v pondelok. nie, nepride mi to divne ani zvlastne. ak to obaja vnimamerovnako, neviem co by na tom malo byt divne. naplna ma stastim predstava byt s nim, aj ked vela casu je to napr tak ze kazdy si robime svoje veci, ale sme pri sebe.
skutocne nerozumiem komentarom, ktore naznacuju ze tolko a tolko casu uz je prilis vela... prilis vela je jedine vtedy ked je to pre jedneho z dvojice prilis vela.
1. predtým čo som mal vzťahy tak sme boli spolu skoro stále, ale fakt je to asi individuálne.
2. tá čo zatiaľ nikoho nepodjebala len nemala príležitosť stretnúť chlapa ako som ja Ale vážne, žena keď má príležitosť a chlap ju vedie správnym smerom tak si to spolu rozdajú taká je jednoducho príroda (u niektorých žien prídu výčitky, niektoré to robia bez výčitiek s veľkou radosťou ako šport ). A teraz nehovorím že mi to vadí lebo keby ste také neboli my chlapi by sme si mohli užívať len s frajerkou a vačšinu z nás by taký život nebavil.
@salora ty tomu hovoríš dôvera ja tomu hovorím naivita.
žiadna sa tým nechváli, ale minimálne tie pekné okolo ktorých sa motajú chlapi, ktoré majú príležitosť sú lubne... nehovorím že neexistujú aj asexuálne ženy ale tie majú vačšinou nejaké traumy z detstva (sexuálne násilie), alebo iné sexuálne problémy. ale to sú výnimky potvrdzujúce pravidlo. ženy sú v tomto rovnaké ako chlapi, majú rovnaké potreby len komplikovanejšiu psychiku, ktorá ich núti pretvarovať sa. a ktomu sú tu ešte debilné spoločenské normy ktoré ich za to odsudzujú.
Berieš do úvahy aj to, že niektoré ženy moc nebaví sex, takže by si ich ani nepresvedčil na sex? Hej, mám také kamarátky, čo sa do sexu s frajerom nútia, hoci ho majú radi... ale ty si určite Casanova, takže by si ich zbalil a pretiahol
proste ty si taký, že by si najradšej každého pretiahol ,,A teraz nehovorím že mi to vadí lebo keby ste také neboli my chlapi by sme si mohli užívať len s frajerkou a vačšinu z nás by taký život nebavil." ale ženy hm o ne sa bojíš
dpc, ja fakt nikdy nepochopim jak moze niekto takto vnimat svet, jak moze byt tolko opic co sa zacnu frajerit a nazyvaju to "vztah" a potom sa tu ludia s hodnotnymi vztahmi hadaju s opicami o tom, ze je normalne doverovat svojmu spesl cloveku --> a ked toto nebere clovek vo "vztahu" za samozrejmost, uz to ani nestoji za rec
ocividne je velmi velky nepomer ok ludi a jebnutych ludi a jebnuti ludia stretavajuci jebnutych ludi si zafixuju napriklad aj to, ze akakolvek zena hoc i v 5 rocnom vztahu sa necha osustat cudzim typkom ak bude mat "pro pristup"
verim v to, ze keby mam taketo myslienkove pochody tak mi do pol minuty exploduje hlava
tldr -> nauc sa rozdiel medzi vztahom a picovinou
@nicolkaa mas 21 v tvojom veku som mal podobne naivny pohlad na svet ako ty. ked budes starsia pochopis ze clovek neni monogamny tvor. Monogamia je potlacanie svojej prirodzenosti.
inak načo zakladáš fórum a tváriš sa, že ťa zaujímajú názory iných ľudí a aj tak si celý čas kecáš svoje a ani na sekundu nechceš porozmýšľať o názore druhých