@angel Bo na jednom fóre bola o tom hádka že proste DN je naj ale keď si spomeniem na Kuroshitsuji na Sebastian tak sa musím snažiť zastaviť slzy proste geniálne vymyslené anime z najkrajším koncom .... videla som viac ako 90 anime a Kuroshitsuji má ten najkrajší koniec to ti poviem
@n nie...teraz vazne...ak si tym tentacles myslela to co vyhodi google na anime tentacles tak sa padaj hanbit do kuta lebo to je ta najvacsia picovina a jedna z najnechutnejsich kravin ake pojebani japonci dokazali vymysliet....to uz len ich sutaze kde su schopni sa natriet vlastnym hovnom alebo ktovie co spravit su horsie......ten japonec co to vymyslel dufam byval v nagasaki.....ak on byva inde a jeho predkovia su z nagasaki tak sa ani necudujem
@bublinka113 je síce pravda, že by som asi nemala hlasovať za anime, ktoré som nedopozerala, ale mne to proste nedalo.. a ja viem, Kuroshitsuji som videla celé, kompletne
@bublinka113 tak ja som v podstate len čítala časť mangy ale postavy poznám a videla som filmy.. tie hrané pretože šli v telke inak sa babrem s inými anime, takže proste na DN nejak nezostáva čas ani mi to nevadí
@n ne....by si sa urazila uz na furt xD ...inac vcera som nasiel nieco co som pred rokom kreslil ale nejak sa to neda naskenovat poriadne lebo nas skener je ritard >_>
@bublinka113 FMA som tiež nedopozerala (ale držala som sa statočne xD) asi mám smolu na známe anime (príp. mangy, keďže to DN bola manga ... nejako sa neviem dostať ku koncu aj keď sú dobré... ja neviem prečo XDD
Ani jedno, Death note mi pripadalo dost... nudne ako keby som pozeral dvoch ludi hrat sach. Mnohe sceny boli priam az na retardovanej urovni ako napriklad cela scena sa sustredila na to ako kusne do chipsu a k tomu prihodili svoju epicku hlasku "Im gonna take this potato chip and EAT IT!!!!" a to cele v sprievode epickej hudby...
Animacia bola slusna na svoju dobu... sice sa neda porovnat s niecim takym ako je Clannad.
Newem ci to bolo pribehom alebo textom ale prislo mi to nadpriemerne hlupe anime ktore mohli spravit zaujimavejsie alebo aspon keby neviedli k detailu ako niekdo zere chipsy alebo ze cela scena je zavisla na jednom telefonate.
Osobne ma viac zaujal hrany film ale anime sa zbytocne pretahovalo a casto ale fakt casto sa mi stavalo ze som musel jednoducho odyst od obrazovky a ist robit nieco aby som sa prebral z tej ospalej nalady, ja mam vo zvyku jednu anime venovat 3 az 7 dni podla dlzky serie... ale ja som chalan ktory frci na inych zanroch a preto nemam pochopenie ako moze niekdo pozerat sachovy turnaj v animovanej forme - -
ja milujem obidve , ale! kuroshitsuji malo na rozdiel od death note-u uplne fantasticky koniec druhej serie ! a death note koniec ma uplne sklamal - pribeh super konec zdrcujuci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Erm.
a prečo sú na výber práve tieto dve?
1. v porovnaní s ostatnými animovanými..dielami to ešte furt rulez
2. som si istá, že vymysleli aj, citujem, nechutnejšie pičoviny, a animované teda neboli
3. každopádne do kúta choď
btw poslal si už vlasy?
Nakresli!
» www.freewebs.com/femalewarriors/...
na! ...ale je to vlastne evicka a octopus lebo som neskoro zistil ze tentacle a octopus nie je to iste ...a toto je este k tomu skorej octopussy
vlasy RGB 0;0;255?
ja neviem, daka modra z tych co tam su
Animacia bola slusna na svoju dobu... sice sa neda porovnat s niecim takym ako je Clannad.
Newem ci to bolo pribehom alebo textom ale prislo mi to nadpriemerne hlupe anime ktore mohli spravit zaujimavejsie alebo aspon keby neviedli k detailu ako niekdo zere chipsy alebo ze cela scena je zavisla na jednom telefonate.
Osobne ma viac zaujal hrany film ale anime sa zbytocne pretahovalo a casto ale fakt casto sa mi stavalo ze som musel jednoducho odyst od obrazovky a ist robit nieco aby som sa prebral z tej ospalej nalady, ja mam vo zvyku jednu anime venovat 3 az 7 dni podla dlzky serie... ale ja som chalan ktory frci na inych zanroch a preto nemam pochopenie ako moze niekdo pozerat sachovy turnaj v animovanej forme - -