Usporiadanie hierarchie.. 1- najnižšie umiestnenie, 8 je najvyššie.. uvediem príklad
1- napríklad operátor, recepčná, pokladník a podobne
2- majster,
3- vedúci oddelenia a pod.. a tak dalej.. samozrejme vsade je trochu iná hierarchia
(idem sa vyjadriť aj keď len brigádujem)
ťažko povedať, lebo.
som v podstate upratovačka, čiže hádam umiestnenie -200 ale keby ja a ostatní ľudia na mojom poste nerobili to čo robíme, tak by to hádam aj celé padlo, keďže sa staráme o ten dobrý dojem.
ale ak to hodnotíme vzhľadom na kompetencie a tak, tak som jednotka a teda za ňu idem hlasovať.
Lol lebo kazda firma ma topmanazment ze. Ked som v malej srocke kde je nado mnou len sefka a konatel a pod sebou mam uctovnicky, sekretarky a ostatnych tak sa fakt necitim byt na urovni ani recepcnej ani veducej oddelenia...
jediné, k čomu sa momentálne viem vyjadriť takýmto spôsobom je práca v neziskovke, kde momentálne robím...a kde sú dve pozície vyššie odo mňa a neviem koľko nižších. ale tak cca na 5ku som to videla...
@mojdedo nie všetky, ale naša je cool
má systém dobrovoľníkov rozdelených do výborov podľa toho, čomu konkrétne sa venujú, dobrovoľníci majú určité kompetencie a množstvo vecí, ktorí majú na starosti podľa toho koľko času vedia do toho investovať. no a každý výbor má predsedu, ktorý má na starosti rozvíjanie všetkých dobrovoľníkov vo výbore, komunikáciu s ostatnými predsedami a potom správna rada, na čele ktorej je riaditeľ. a je to super, pretože to má štruktúru a funguje to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
1- napríklad operátor, recepčná, pokladník a podobne
2- majster,
3- vedúci oddelenia a pod.. a tak dalej.. samozrejme vsade je trochu iná hierarchia
ťažko povedať, lebo.
som v podstate upratovačka, čiže hádam umiestnenie -200 ale keby ja a ostatní ľudia na mojom poste nerobili to čo robíme, tak by to hádam aj celé padlo, keďže sa staráme o ten dobrý dojem.
ale ak to hodnotíme vzhľadom na kompetencie a tak, tak som jednotka a teda za ňu idem hlasovať.
6 - ak beriem, že nadomnou je dirigent a dramaturg
7 - len dirigent
a 8 v prípade, keď učím - tam som si sám sebe najsamvyšší
má systém dobrovoľníkov rozdelených do výborov podľa toho, čomu konkrétne sa venujú, dobrovoľníci majú určité kompetencie a množstvo vecí, ktorí majú na starosti podľa toho koľko času vedia do toho investovať. no a každý výbor má predsedu, ktorý má na starosti rozvíjanie všetkých dobrovoľníkov vo výbore, komunikáciu s ostatnými predsedami a potom správna rada, na čele ktorej je riaditeľ. a je to super, pretože to má štruktúru a funguje to