@cocca-colla ale ked ma tri policka ale tak koniec koncov bordel je vsade nechces im tam radsej napisat mail nez to tu zistovat?? nic proti birdzakom, ale dost sa obavam ze ti moc nepomozu
Ja chodím na EUBU a pokiaľ viem, môžeš dať kľudne tri programy, jedine ak by ten program bol z inej fakulty musíš vypísať zvlášť prihlášku. čo som pozerala aj na euba.sk, nie je tam nič spomínané o tom, že by si mohla dať len dva študijné programy. Je tam len písané, že ak pošleš prihlášku elektronickou poštou, budeš to mať lacnejšie o 10 EUR ak sa smiem spýtať, na aký študijný program chceš ísť?
@bluepanter@sallyna na obchodnej fakulte - oboje študijné programy, ale viac túžím ísť na zahraničnoobchodné podnikanie .. a na fakulte hospodárskej informatiky - hosp. informatika, potom to manažérské rozhodovanie, účtovníctvo
@cocca-colla ja som na narodohospodarskej fakulte, odbro poistovnictvo ale chcela by som prestupit na FHI na ucto. uvidime co s tym spravim. hlavne to co chces ako prvorade daj do prveho riadku, ale to snad vies
@martin182 mám ale na našej škole nie je dostatočná to viem.. Skúsiť treba všetko Vravím, tá FHI je skôr taký pokus. Keby mám v živote stále riešiť čo viem, čo neviem a čo si myslím, že nezvládnem tak sa nedostanem nikam
@cocca-colla Skúsiť to možeš to je jasné, niekomu to vyhovovať môže niekomu zas nie Ja som odtiaľ odišiel, nebavilo ma to vôbec a od ľudí čo tam ostali počúvam dosť negatívne reakcie.. Ale zas čo sa týka uplatnenia je to fajn Tak držím palce!
@cocca-colla rozmýšľam o odbore financie, bankovníctvo a investovanie a vďaka tebe a tomuto fóru som zistil, že si môžem dať aj nejaký rezervný odbor za jednu cenu díky
Ale EUBA mám len ako rezervu, ak sa nedostanem na matfyz
@snehovavlocka to hej a najlepšie keď sa tam cítiš príjemne.. potom je to hneď o inom kľudne.. tak teda aj Tebe držím palce a dúfam že si vyberieš niečo čo ťa bude baviť
@cocca-colla : no dala som si pôvodne aj prihlášku na účto, ale neučila som sa na prijímačky a tak som ich zbabrala, takže ma nezobrali. No a teraz v druháku som prišla na to,že poisťovníctvo ma vôbec nebaví a stále ma to ťahá k účtu. tento semester aj účto máme a veľmi ma baví, tak to chcem skúsiť. No a čo sa matiky týka čo si spomínala,,, matika a ani žiaden iný predmet nie je ťažký alebo zlý (okrem Hospodárskej geografie sveta), pokiaľ schytáš dobrého vyučujúceho. ja som mala niečo ako obchodnú, a na výške som nechodila na žiadne doučká a matiku som spravila na druhý pokus
@sallyna je zbytočné podľa mňa teraz riešiť, či mi pôjde to a to, a či mi pôjde zas to druhé.. skúsim a uvidím. Zvládnuť sa dá všeličo ak človek chce a ja zrovna nie som taký typ, že ak mi niečo nejde hneď to vzdám No prijímačok sa tiež bojím.. matematiku máme na školu slabú, aj mám knižku s tými ich testami ale v škole je doučko ale dosť slabé, čiže to je oničom. Ekonomiky sa moc nebojím, z tej ich knižky sa učíme a nemčina, to už nejako sa vyrieši
@cocca-colla : jo, super prístup ja len že sa ťa niekto pýtal či ti ide dobre matika, tak som ti chcela podať info ako to tam vyzerá
@bluepanter : problém to nemusí byť, ale príde tam kvantum ludi, a zoberu prvych 150 alebo tak nejak najlepsich, aj to podla roznych odborov,,,, takze netreba prijimacky len spravit,ale spravit ich co najlepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Tá FHI je skôr len taký pokus
@sallyna na akom si ty odbore ? A ďakujem
@bluepanter my sme si už písali tuším, aj ty tam plánuješ ak sa nemýlim
To je zaujímavý prestup. Bála si sa ísť najskôr na účtovníctvo ?
mňa zaujíma skôr FPM...
Ale EUBA mám len ako rezervu, ak sa nedostanem na matfyz
a na FPM-ke poznám veľmi vela ľudí, povedal by som že to je taký kompromis, ničím nenadchne ale zas ani ťa nezničí
na akej si teraz strednej? obchodná akadémia?
no, asi sa ti niekedy v blízkej budúcnosti ozvem, keď budem zháňať informácie
a zas nemyslím si, že získať 151 z 300 bodov bude až taký problém, či?
@bluepanter : problém to nemusí byť, ale príde tam kvantum ludi, a zoberu prvych 150 alebo tak nejak najlepsich, aj to podla roznych odborov,,,, takze netreba prijimacky len spravit,ale spravit ich co najlepsie