@poke to iste jak s tymi filmami, zasypes ho zoznamom s 20 polozkami ktore su aj navzajom strasne odlisne a mozme len dufat ze si vyberie to co hlada ak to nebude skusat vsetko akoze nevycitam ti to nejak, len imho je lepsie vybrat jedno-dve ktore sa budu triafat uplne presne do toho co pise ze hlada
@etelnair jediné čo nesedí je asi len max richter, pretože pesničky nie sú veselé ale upokojúce a na to som aj upozornil
mimochodom už sa o tých filmoch nebudem hádať, ak by som ich nevyberal podľa zoznamu na čsfd tak som ticho, ale ak sú jasne v rebríčku drám tak neviem kto tam zafailoval
inak niektoré majú smutné piesne, ale dajú sa tam nájsť aj dosť veselé a vlastne celkovo aj na pohľad smutná pesnička vo mne vzbudzuje pozitívne pocity, takže je to relatívne
@etelnair sú to len iné žánre, ale v obidvoch sa dajú nájsť dosť pokojných a veselších pesničiek, hore nešpecifikoval či chce post-rock, indie, pop, obyčajný rock ale klavírové veci
@mariquittka ó áno, neskutočne som si tú skupinu obľúbil a som rád že som ich spoznal Nonstop teraz počúvam ich pesničky Ktoré sú tvoje najobľúbenejšie od nich?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Of Monsters And Men
First Aid Kit
enjoy.
Volcano Choir
Bon Iver
Vampire Weekend
Local Natives
Bear's Den
HAIM
Fort Atlantic
Sigur Rós
Johny Flynn
Noah and The Whale
átď.
Akurát, že ani jednu by som nezaradila do skupiny veselé, no nie sú pre mňa ani smutné.. sú také neutrálne
skús
seabear,
sigur rós,
marble sound,
of monster and men,
radical face,
massive attack,.
owl city -fireflys,
hans zimmer,
r.e.m
matt and kim-daylight,
beirut,
other lives,
the wooden birds,
vast,
ludovico einaudi,
arcade fire,
fleet foxes,
mogwai,
max richter - i keď sú strašne pochmúrne pesničky, neskutočne nádherné a upokojúce,
radiohead,
pixies,
eddie vedder,
edwar sharpe and magnetic zeroes
ešte také dve pesničky: passenger- let it go, bon iver -holocene
ben howard
mám pokračovať? aj by som ti tu hodil linky len je toho veľa, ale mne môžeš veriť ja mám dobrý vkus
Taketo relaxacne v poslednom case na mna idu nie, nestava sa zo mna teply
od sigurov by som tu musel dať asi všetko ale tak:
niektoré nahotinky ale tak čo xD
» www.youtube.com/watch?feature=p...
mimochodom už sa o tých filmoch nebudem hádať, ak by som ich nevyberal podľa zoznamu na čsfd tak som ticho, ale ak sú jasne v rebríčku drám tak neviem kto tam zafailoval
ak sa bude páčiť som rád, ak nie ignoruj to
a ešte ma napadla klasika
a ešte ma napadla klasika
Taká asi najveselšia od nich je toto (i keď nepatrí medzi moje obľúbené
Imagine Dragons je naj ...a ešte Of monsters and men, Foster the people
asi tieto: radioactive, on top of the world, Amsterdam, Rocks, Bleeding out