Tí,čo máte doma bazén,aký prípravok dávkujete do vody v bazéne?
Ahojte,mám doma bazén ale kedže je voda velmi drahá,chcela by som kúpiť nejaký prípravok do bazénu proti špine a tým sprostým chrobákom...aby mi jedno napustenie bazénu vydržalo celé leto...takže potrebujem vedieť meno takého prípravku a ak viete tak aj p
No tie tabletkove kktiny su picoviny pekne davkovať chlor a este nejake 3zlozky tam idu a v skumavkach to musíš merať zoberes vodu do skumavky a jebes tam take prasky apodla toho ako sa sfarby víš jak si natom
(a akože neviem, ja sa do toho nevyznám, ale je mi vtipno vždy keď si spomeniem na tatka, on od júna do septembra furt rieši len bazén, že je tam bordel, že sa mu robí hento a neviem čo .. a naspoledy odo mňa chcel nejaké chemické vzorce na neviem čo .. čiže by ste isto pokecali )
Proti hentakým riasam, takým riasam, na krištáľovo čistú vodu, nejaký chlór na dezinfekciu a dosť toho je.. a proti chrobákom prípravok nie je my chrobáky nemáme, lebo bazén je krytý, ale ak sa tam niečo dostane tak to treba vyloviť so sieťkou a filter treba určite
@rheia ale ja ked som predminulý rok napúštala bazén v priebehu hodiny sa mi tam dostali také chrobáky čo vyzerali ako 3centimetrove spermie /nevtipkujem/ a zdnuka tomu bolo vidno také sivé vnútornosti a všade plno behom hodiny...
My dávame chlórove tablety(dávajú sa do takého ako keby "hríbika") a z nej tam stačí dať polka,inak budeš mať prechlórovanú vodu v bazéne. My používame tieto:
A ešte máme vločkovač,to sú také malé biele granulky, ktoré sa večer nasypú do bazéna a do rána sa špina "zgrcne" do takých kôpok,ktoré sa dajú s vysávačom pekne povysávať
hlavne chlor a ak to nepomaha tak este viacej chloru a este dake dve, ci tri blobosti, ale ti tam idu v minimalnom mnozstve a nepamatam si ako sa volaju
fúúúha..keď som čítala nadpis myslela som,že tu budu odpovede ako..máme 5 bazénov alebo..chodí nam ho čistíť nejaký chlap.. a podobne sarkastické odpovede som prekvapená, že toľko ľudí má bazén...
Nemám poňatia, čo to mohlo byť, naozaj. Ale asi len nejaké živočíchy.. pretože pochybujem, že behom hodiny by sa to tak rozmnožilo, myslím nejaké mikroorganizmy, to by tvorilo povlak :/ Ale ja myslím, že sa to už viac nestane Skús ísť s vašimi niečo kúpiť veď, ja myslím, že v obchode s takýmito vecičkami by ti vedeli poradiť viac ako my
Ahojte kamarat fici na tomto www.bez-chloru.sk je to bez chlorove takze to nedrazdi ani oci, ani pokozku, ani vlasy . Je to o nieco drahsie ako chlor ale ma to svoje vyhody oproti chloru.
Btw na tej stranke mas aj navod a rady ked sa ti nieco stane s bazenom . este prihodim aj stranku na FB tam si o tom mozte precitat.
A este chlor z mountfieldu alebo baumaxu je najhorsia vec hlavne kvoli zdraviu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
dostaneš v baumaxe alebo hocikde inde
a proti chrobákom pomáha tak filter a sieťka
Foter robí v teplárni chemika takže tak
» www.najlacnejsisport.sk/bazeny-c-151.ht...
(a akože neviem, ja sa do toho nevyznám, ale je mi vtipno vždy keď si spomeniem na tatka, on od júna do septembra furt rieši len bazén, že je tam bordel, že sa mu robí hento a neviem čo .. a naspoledy odo mňa chcel nejaké chemické vzorce na neviem čo .. čiže by ste isto pokecali )
Proti hentakým riasam, takým riasam, na krištáľovo čistú vodu, nejaký chlór na dezinfekciu a dosť toho je.. a proti chrobákom prípravok nie je my chrobáky nemáme, lebo bazén je krytý, ale ak sa tam niečo dostane tak to treba vyloviť so sieťkou a filter treba určite
» www.marimex.sk/zbozi/marimex-a...
A ešte máme vločkovač,to sú také malé biele granulky, ktoré sa večer nasypú do bazéna a do rána sa špina "zgrcne" do takých kôpok,ktoré sa dajú s vysávačom pekne povysávať
» www.marimex.sk/zbozi/marimex-a...
Nemám poňatia, čo to mohlo byť, naozaj. Ale asi len nejaké živočíchy.. pretože pochybujem, že behom hodiny by sa to tak rozmnožilo, myslím nejaké mikroorganizmy, to by tvorilo povlak :/ Ale ja myslím, že sa to už viac nestane Skús ísť s vašimi niečo kúpiť veď, ja myslím, že v obchode s takýmito vecičkami by ti vedeli poradiť viac ako my
Btw na tej stranke mas aj navod a rady ked sa ti nieco stane s bazenom . este prihodim aj stranku na FB tam si o tom mozte precitat.
A este chlor z mountfieldu alebo baumaxu je najhorsia vec hlavne kvoli zdraviu.
» www.facebook.com/pages/Bezchlór...