Ja osobne by som bola za viktoriánske plavky, ale to iba ja také chcem pre mňa... Čo ti akože vadí na dievčenských plavkách? Keď má chalan iba trenky a nič viac to je už akože ok? To už nie je príliš odhalený? ...navyše, veľa dievčatám ide o to opáliť sa. Už si sa skúšal opalovať oblečený?
keď sa chcu opalit nech idu na nudaplaz, a argumenty ze im je teplo a pod neuznavam, ked to vydrzia chalani, musia aj ony. pride mi maximalne neesteticke ze na normalne kupaliska (take co niesu nudaplaze) idu pomaly v tangacoch, potom sa ludia divia ze je coraz viac znasilneni...
tak ked im tak velmi zalezi na tom opaleni (hoci nechapem preco) tak nech idu na nudaplaz, lebo oni si asi neuvedomuju ze svojou pritomnostou vo vyzivavom obleceni to dost stazuju pritomnym chlapcom a muzom
@freeman39 Ja som to teplo napisal uplne z paty. Mne je suma fuk v com chodia zeny na kupalisku. Ked chcu, nech sa premavaju v papezskej sutane alebo chodia nahe.
@freeman39 no myslím, že na hrudi nemáš nič a tam dole máš podľa mody, ak chceš slipové plavky, tak máš také a máš toho na sebe menej ako žena, ak máš trenkoidné, tak máš trošku viac, ale ženy si aj tak ani vybrať nemôžu a myslím, že aj niektoré zo žien môžu mať podobné problémy ako ty, len na nich to nevidno, keď sa im zdajú muži príťažliví, na zvyšok si nereagoval, teda to beriem tak, že mi dávaš za pravdu
vyhoň si pred tým ako ideš na kúpalisko a nerob tu zo seba debila nabudúce, ďakujem za pozornosť
@freeman39 Ako môžeš napísať také niečo o znásilneniach?! To akože je vina žien, že sa im také niečo stane, hej? To si ženy nemôžu obliecť čo chcú aby náhodou chudáčikov chlapov nevyprovokovali k znásilneniu, že?
@madiska no za znásilnenia si často môžu ženy samé, a to tvrdí vela ludí, nielen ja keď idú po ulici v mikrosukniach, nech sa potom nečudujú že sa stanú terčami úchylov
@freeman39 V ktorom dodrbanom univerze si žena môže sama za znásilnenie?! Neexistuje nič, čo by ospravedlnilo to, že sa chlap zachová ako totálne hovado a nejakú ženu znásilní. Ani keď je opitá tak, že o sebe nevie a tým pádom nemôže povedať nie, ani keď najprv s chlapom flirtuje a potom si to zrazu rozmyslí z nejakého dôvodu, ani keď má oblečenú minisukňu!!!
Pokiaľ si myslíš, že si ženy môžu za znásilnenia samé, tak si v mojich očiach, s prepáčením, totálny chudák.
@madiska akoze tento typek pise somariny ale ked je na svete raz chory clovek na hlavu uchylak co by ho mal utratit tak si nevyberie zenu co ma rifle a neviem co ale co ma minisuknu a je pripita a je sama v noci ...
@trdelniiiq to len za to, ze je to lepsi pristup, keby bola v okoli len zena v nohaviciach, tak to je uchylakovi jedno, nohavice rozreze ci roztrha, dokonca to ich moze aj viac bavit ... teraz kvoli tomu, ze na svete ziju uchylaci by sme rovno mohli sukne uplne vylucit z damskeho satnika ... no zeny by ti podakovali ... mal si niekedy kilt na sebe? je to strasne super a dobre to luftuje
Ti jebe, ty máš čo za traumu? Po prvé ti to proste jebe, ako to sťažujú chlapcom a mužom? Veď sa hádam každý vie aspoň trochu ovládať, preto sme ľudia, že neskáčeme po sebe jak psy.
Keď ťa niekto znásilní za vyzývavé oblečenie to je akože vina ženy? Do piči to ty si čo za opicu? Ktorý človek môže považovať za normálne pichať ženskú ktorá pritom reve a kričí o pomoc aj keby šla nahá po ulici. To je proste irelevantné.
Nech aj flirtuje nech s ním už aj leží v posteli ak povie nie tak má byť koniec. Proste to je ako keby si sa dohodol s plastickym chirurgom na operácii, pred ňou by si si to rozmyslel, ale on by ťa uspal a nasilu operoval a ty by si mu to potom musel zaplatiť aj keď si to už nechcel.
Mne normálne príde, že ty máš vážny problém a z tvojích rečí mám pocit, že cítiš nutkanie niekoho násilne zneužiť a tuto dopredu pred svojím svedomím hadžeš vinu na ženy...
a baba čo chodí aj na plavke hore bez alebo pri mori aj tá si zaslúži znásilnenie či ako? to ktorý debil má takéto jeblé názory??...
Veď to je len dobre že sme v dobe kedy môžeme nosiť čo chceme, a chlap každý normálny chlap sa pozrie ale vie sa ovládnuť a nedokáže žene hentak ublížiť,...
A určite si za to ženy nemôžu samé že sú znásilnené... samé sebe to predsa nespravili ani byt o nikdy nespravili... stretneš uchyla a je to uplne jedno čo máš oblečené ked ti tak chce ublížiť a má priležitosť tak to spraví tak či tak, a nie je to len o tom či je žena najebana alebo nie,.... mna jeden chlap otravoval o osmej ráno v parku na ceste do školy,... takže o čom to je???
isto nie o plavkách, ani tangáčoch, ani minisukniach.....
@freeman39 Áno, lebo presne to robí každá znásilnená žena. Pobehuje nahá po ulici a ponúka sa okoloidúcim. A tí čo znásilňujú ženy nie sú úbohí chudáci bez ovládania, ale obete ich zvráteného perverzného správania.... Vieš čo, sprav svetu láskavosť a nechaj sa preventívne vykastrovať.
@bezpointy Je hrozne veľa prípadov, keď mali znásilnené ženy na sebe rifle, kraťase, či iné nohavice... Ono je to vlastne tak pol na pol. Neexistuje žiadna relevantná štatistika, že ženy v sukniach by boli viacej napádané.
@matwejo Ja by som to fakt nechala rada tak, ale keď.... veď pozri sa na tie odpovede, až sa mi zle z neho robí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ale nie všetky našťastie.
a myslím, že niektoré sú vyzývavé, nech by si obliekli hocijaké plavky, čiže problém bude asi v tvojej hlave
ale inak vraj má vláda odsúhlasiť zákon, že ženy nad 18 môžu chodiť na kúpalisko len nahé...
i keď sa mi viac páčia také tie staršie modely, akože úplne staré, ale zas, to som ja .
(i keď mne sa hovorí, ja sa neopaľujem
@momoglamorous že to nemyslíš vážne?
nudapláže nie sú všade a určite nebude každá chodiť na nudapláž len preto, že ty si nevieš ustrážiť vtáka v pohove(ach)
to ze stari ludia zvyknu byt dost konzervativni, povedz mi ze co ti na tom vadi ked maju dievcata vyzyvave plavky ?? nechapem
vyhoň si pred tým ako ideš na kúpalisko a nerob tu zo seba debila nabudúce, ďakujem za pozornosť
a tá tvoja nie je na kúpalisku
@admin nechceš toto zmazať za prílišnú je*nutosť? :/
si nejaký predpojatý..
Pokiaľ si myslíš, že si ženy môžu za znásilnenia samé, tak si v mojich očiach, s prepáčením, totálny chudák.
Vlastne nie, bez prepáčenia. Si proste chudák.
@bezpointy tvoj nick ta vystihuje, hlavne obsah tvojej hlavy,
Aspoň že na nudaplážach nemajú tieto problémy Že sa vám to chce riešiť
Ti jebe, ty máš čo za traumu? Po prvé ti to proste jebe, ako to sťažujú chlapcom a mužom? Veď sa hádam každý vie aspoň trochu ovládať, preto sme ľudia, že neskáčeme po sebe jak psy.
Keď ťa niekto znásilní za vyzývavé oblečenie to je akože vina ženy? Do piči to ty si čo za opicu? Ktorý človek môže považovať za normálne pichať ženskú ktorá pritom reve a kričí o pomoc aj keby šla nahá po ulici. To je proste irelevantné.
Nech aj flirtuje nech s ním už aj leží v posteli ak povie nie tak má byť koniec. Proste to je ako keby si sa dohodol s plastickym chirurgom na operácii, pred ňou by si si to rozmyslel, ale on by ťa uspal a nasilu operoval a ty by si mu to potom musel zaplatiť aj keď si to už nechcel.
Mne normálne príde, že ty máš vážny problém a z tvojích rečí mám pocit, že cítiš nutkanie niekoho násilne zneužiť a tuto dopredu pred svojím svedomím hadžeš vinu na ženy...
Veď to je len dobre že sme v dobe kedy môžeme nosiť čo chceme, a chlap každý normálny chlap sa pozrie ale vie sa ovládnuť a nedokáže žene hentak ublížiť,...
A určite si za to ženy nemôžu samé že sú znásilnené... samé sebe to predsa nespravili ani byt o nikdy nespravili... stretneš uchyla a je to uplne jedno čo máš oblečené ked ti tak chce ublížiť a má priležitosť tak to spraví tak či tak, a nie je to len o tom či je žena najebana alebo nie,.... mna jeden chlap otravoval o osmej ráno v parku na ceste do školy,... takže o čom to je???
isto nie o plavkách, ani tangáčoch, ani minisukniach.....
@bezpointy Je hrozne veľa prípadov, keď mali znásilnené ženy na sebe rifle, kraťase, či iné nohavice... Ono je to vlastne tak pol na pol. Neexistuje žiadna relevantná štatistika, že ženy v sukniach by boli viacej napádané.
@matwejo Ja by som to fakt nechala rada tak, ale keď.... veď pozri sa na tie odpovede, až sa mi zle z neho robí...
@karlotiskot VĎAKA