sa tes ked sa ti roztrhne lavy vacok ako budes chodit domov, ked tam mas vzdy kluce ( stalo sa mi to raz, klucami som si roztrhol vacok a samotne kluce mi vypadli )
nemám takéto nič, ale pokúšam sa vytvoriť si stále miesto na kľúče a mobil. mobil sa snažím dávať si do tzv. intuitívneho vačku, na každom oblečení a kabelke je to niečo iné, ale vždy do toho, do ktorého siahnem ako do prvého. a kľúče sa snažím dávať si do oddeleného najlepšie zazipsovaného vačku.
čip karta zasadne len v lavom vrecku,mobil len vpravom vrecku,či už v zadnom alebo prednom,nikdy nie nalavo! Vreckovky taktiež len nalavo, Všetko vlastne nalavo,napravo len mobil,maximalne penaženka vpravom zadnom vrecku
jej,to sa mi paci,ked niekto ma tak super zorganizovane,kde co vsetko ma heh... no keby sa to aj tak mne podarilo..D ja dam mobil do vrecka a pohodine ho uz neviem,ci som ho dala do vrecka v bunde alebo v rifloch...D heh
ale inak, mám overené, že takto rozdelené to majú väčšinou chalani, lebo nosia nohavice.
ja väčšinou si takto veci ani nemôžem dať, lebo mám sukňu alebo také nohavice, že do nich telefón, a peňaženku už vôbec, nenapchám. a keby hej, vyzeralo by to škaredo, také odstávajúce guče.
pravé vrecko mobl+balzam na pery, ľavé vrecko vreckovky+ žuvačky, pravé zadné vrecko lístok na obed (v škole)+ čipová, aa keďnosím tašku, tak tam všetko nahádžem skrátka organizovaný neporiadok
v pravom na gaťách vždy mobil a gumičku do vlasov,ak ju nemám na ruke. v ĺavom žvejky a prachy. nejaké tie doklady abo papiere v zadnm pravom a nejaké smeti v ľavom. kľúče v kabáte vždy v pravom. totálne to mám vždy takto rozdelené...
Ked chodim niekam do mesta tak nosim kabelku a vsetky veci mam v nej ale ked idem len tak vecer vonku napriklad v piatok tak v nohaviciach v pravom vrecku mobil, v lavom obciansky + kluce + peniaze a v bunde v lavom vrecku hygienicke
vrecka na nohaviciach po smere hodinovych ruciciek od 12ky (naozaj netusim, co je to vase pravo a lavo): mobil + kluce (1); doklady (5); penazenka (11)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale zatiaľ mi tieto veci neveľmi idú
a penazenku vlavo vpredu
mobil pravy vacok
kluce pravy zadny vacok
okuliare lavy spodny vacok ( nosim kapsace )
sluchatka/druhy mobil/ servitky pravy spodny vacok
a potom v bezodnom vacku bundy VSETKO ostatne potrebne niekedy v ruke notebook a v tom vacku adapter alebo kondomy
ale posledny mesiac nosim okuliare len v ruksaku a v lavom spodnom obvaz a spray (koli zraneniu ruky a potrebe osetrovania 5x denne )
ja väčšinou si takto veci ani nemôžem dať, lebo mám sukňu alebo také nohavice, že do nich telefón, a peňaženku už vôbec, nenapchám. a keby hej, vyzeralo by to škaredo, také odstávajúce guče.
no ja ma akurat v kabelke take vrecka, kde si davam stale mobil a cipovu kartu
podobna jak na obrazku...
a v nej mam:
sviecku
cibulu
vselijake papieriky blocky, cestovne listky
presypacie hodiny
svajciarsky nozik
malu LED baterku
snurky, nitky
tot moj momentalny stav tasky
A slúchatká od mobilu v bunde
a uchylku-prívesok žraloka na krku....v poslednej dobe ho odmietam dávat dolu...akokolvek nevkusne to občas vyzerá...