Mno nútili A tielka som tiež musela(ale to teraz aj nosím dobrovoľne,lebo mi je stále zima na ľadviny...) Ale tie pančuchy...teraz to riešim formou legín po riflami ,ale to len keď je ráno -10
ano, najviac som nenavidela, ked som bola v skole a v tych puncochach ma vsetko zacalo svrbiet a skus sa v skole poskrabat na zadku! teraz si radsej dam leginy a tie ma aspon nesvrbia
iba ak som sa mal ísť sánkovať a ešte ma mama nadrbala do troch vrstiev a abo to neobolo dosť ešte do kombinézy, myslím že vtedy by som prežil aj pád neutronovej bomby..
nútili...ale nakoniec som si ich vyzliekla...a ináč ja som v zime chodila do školy v tričku...keďže som mala základnú školu hneď 150 metrov od domu...ale teraz nosím pančuchy rada...ale tie tenké
mňa nikdy nenútili, proste mi bola zima - pud sebazáchovy, radšej nech mi je to trochu nepríjemné, ako by som mala mrznúť... a na strednej bolo bežné, že som šla hneď po príchode do školy na vécko a vyzliekla som si ich a potom pred odchodom domov zasa šla obliecť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
(isto lepšie ako silonky )