Ked si bol maly a na zs, tak som ich par prechodil. Do kysaku ale nechod za ziadnu cenu. Neviem ako je to teraz, ale ked som tam bol vtedy ja, polovica tabora vracala, lebo pouzivali stare a zle suroviny. Ja som tam okrem toho chytil este aj hnisavu anginu.
rozhodne ti odporúčam od azadu, každý rok sa to volá trochu ináč ale skús pozreť na nete niečo ako VIP Teenage summer night, najlepší tábor, na ktorom som kedy bola, na iných to bolo tak, že tam boli malé deti alebo nám dali loptu a že zabavte sa sami, toto bolo o inom, ešte samotný majiteľ spoločnosti chodí do tábora, skontrolovať priebeh, podieľa sa na programe a je známy tým, že zráža hlavy, podľa toho ho spozná aj nováčik
Keď som bol mladší tak som chodieval kadekde ale už si nepamätám ani miesta kde to bolo teraz aktuálne som spravil si sám pre seba a u seba cez letné prázdniny pracovný tábor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov