Caute, potreboval by som nejaky tip na krajinu do ktorej sa oplati ist v lete na dovolenku. Nenavstivil som este vela miest, chcel by som nejake exotickejsie miesto, pekna plaz, aby sa tam neletelo privelmi dlho, idealne nieco v Europe alebo blizko
Idem tam s kamosmi tak zislo by sa aby to bolo aj nejake rusne mesto, cena idealne do tych 600 eur, neviem ci sa podari kedze chceme ist v juli/auguste
Kanáry Letenky cez leto do 200eur (kukni na azair, navoľ "slovensko a okolie"), ubytko je veľmi lacné (booking) a auto ešte lacnejšie (70eur/týždeň). Nám sa podarilo za 300€/osoba/týždeň, je tam naozaj krásne
Ja som bol pri mori dvakrat, raz na Rodose a raz v Bulharsku to uz ani neviem kde presne je to uz 15 rokov no tak ja len tak mozno ta nieco z toho zaujme ked si popozeras ako kde co je a pamatam si ze v Bulharsku vo Varne sme mali tu cest so zenskym ciganskym gangom co bili a okradali turistov no nam sa to tesne vyhlo
Nie je to sice exotika, ale odporucam Balearske ostrovy. Letenka na Ibizu sa da zohnat za fajn cenu. Odtial presun lodou na ostrov Formentera. Su tam velmi pekne plaze (a kusok je Ibiza, cize sa da zazit aj pekna party).
Sopot, Ustka, Hel, Kolobrzeg, Międzyzdroje... nádherné čisté pieskové pláže, ľahká a lacná doprava vlakom, takmer žiadna jazyková bariéra, kľudné pláže nepreplnené turistami, čistučke more. Tiež možnosti navštíviť malebný Szczecin alebo Gdańsk, Kašubský región a jazerá aj pieskové duny v Slowińskom parku narodowom. Chodím každé leto a nikdy neomrzí, sú tam, aj lacné hotely, jedlo na všetky spôsoby, väčšina stredísk ma aquapark, múzeum či zoo. Jediná nevýhoda je, že to nie je nič pre tých, ktorí potrebujú termalnu vodu aj v lete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov