zajtra máme s kamoškou ročné výročie nášho "chodenia" to neriešte slúbili sme si, že si urobíme dárky, lebo sme švorc...nemáte tip na niečo pekné? nemusí to byť do zajtra urobené tak kludne aj niečo hustejšie poraďte
@2 , tak sa naučíš je to pekné, hotové zachvíľku, lacné.. neni o čom vážne neni na nete návod? ono potrebuješ len takú schému, aby si si vedela predstaviť ako navlieka´t tie korálky, inak to je ľahunkééé
-dajaké origami jednoduché,ľahké
a s kašírovaním sa dajú spraviť divy kašírovanie je,keď máš papierové(napr zo starych novin) pásiky namočené do synt. škrobu(na bielizeň ) alebo lepidla a oblepuješ tým nejakú "kostru"
potom ten nápad na náramok bol fajn, alebo ak má chalan dlhšie vlasy, tak aj nejaký vrkôčik s bavlnkami zapletenými by mohol byť, alebo prameň vlasov obmotávaný bavlnkami(tiež taký vkôčk to vlastne je)...romanticka chvilka pri robeni vrkôčika
hm,ten naramok je super,ak by si sa to naucil,zrejme by ju to fakt vzal
mne priatel robil--sice vyzera nie prave vzorovo,ale je od neh
ak vies kreslit,nakresli jej tricka,(ja mam nejake vo fotkach)
(kamoska dostala medovnikove srdiecko,kde jej chalan sam nieco nakreslil tou polevou)
ja som kamaratke vyrabala taku kvazi handrovu voo doo babiku potrebujes k tomu len nejaku latku staru, vatu nejake gombiky a tak...
alebo jej zabatikuj tricko, vyhrab doma nejake stare biele tricko alebo kup obycajne u cinanov za 50 korun (1,66eur) kupis jednu dve Duhy cca 30 korun (1euro) poviaz zabatikuj- hotovo alebo su selijake take tie naramky priatelstva... alebo jej nieco pekne nakresli alebo kup jeden modurit ci co to je, taku tu hlinu, vymodeluj z toho nieco pomaluj temperami a vypal v rure tiez sa daju vyrezavat pekne veci z tvrdeneho polystirenu (od kamaratky som dostala takymto sposobom vyrezanu krasnu tavu ) tiez pekna vec, vyhrabat nejake stare fotky vase, kupit (alebo z domu slohnut) obycajny dreveny fotoramik ktory sa da pekne vytuningovat (ozdobit nejakymi kravinami)...
a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a s kašírovaním sa dajú spraviť divy kašírovanie je,keď máš papierové(napr zo starych novin) pásiky namočené do synt. škrobu(na bielizeň ) alebo lepidla a oblepuješ tým nejakú "kostru"
mne priatel robil--sice vyzera nie prave vzorovo,ale je od neh
ak vies kreslit,nakresli jej tricka,(ja mam nejake vo fotkach)
(kamoska dostala medovnikove srdiecko,kde jej chalan sam nieco nakreslil tou polevou)
alebo jej zabatikuj tricko, vyhrab doma nejake stare biele tricko alebo kup obycajne u cinanov za 50 korun (1,66eur) kupis jednu dve Duhy cca 30 korun (1euro) poviaz zabatikuj- hotovo alebo su selijake take tie naramky priatelstva... alebo jej nieco pekne nakresli alebo kup jeden modurit ci co to je, taku tu hlinu, vymodeluj z toho nieco pomaluj temperami a vypal v rure tiez sa daju vyrezavat pekne veci z tvrdeneho polystirenu (od kamaratky som dostala takymto sposobom vyrezanu krasnu tavu ) tiez pekna vec, vyhrabat nejake stare fotky vase, kupit (alebo z domu slohnut) obycajny dreveny fotoramik ktory sa da pekne vytuningovat (ozdobit nejakymi kravinami)...
a tak...