Žiaľ, v mojom okolí sa všetko točí okolo Rihanny alebo Rytmusa teda sa musím pýtať tu nepozná niekto nejakú dobrú indie rock/indie pop kapelu? Niečo na štýl Lykke Li atď. alebo ešte "french touch" ako Housse de Racket alebo Phoenix. Chcem niečo nové, m
Tie najhlavnejsie uz boli spomenute vyssie ale tak okrem nich The Wombats, arcade fire, foster the people /to je skor indie pop/charlie straight, fleet foxes, a z tych podcenovanejsich neznamejsich ale rovnako skvelych Local Natives, The Shins, dimbodius.. Este nieco ma urcite napadne neskor
The Kooks,One Night Only,Florence + The Machine,The Drums,Two Door Cinema Club,Tokyo Police Club,The XX,FM Belfast,Interpol,Portishead,Bombay Bicycle Club,Crystal Fighters,Kaiser Chiefs,Mumford and Sons,Editors,Wolf Gang...momentalne ma viac už asi nenapadne
@indiemichelle Za všetkým hľadaj Mišku! úplne súhlasím s vyjadrením plus určite ako bolo vyššie spomenuté Arctic Monkeys, The Wombats, One night Only, The Kooks a tak je ich dosť
@millieandrea má úplne rovnaký sound ako prvý. taký, že to môže byť len florence a nikto iný. ešte čakám, že príde nejaká taká pecka, ktorá bude taká, že si ju zapamätám po prvom počutí
@millieandrea som v polke deluxe edition, tú som ešte nepočula inak prvý už ani ja moc nepočúvam, iba vybrané kusy... ako my boy builds coffins, kiss with a fist, girl with one eye, drumming song... a cosmic love som si zamilovala asi až teraz, ako som to počula od janet z x factoru dúfam, že sa dá tá deva na indie-alternatívnu dráhu, lebo má bohovský hlas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Arctic Monkeys,MGMT,The Kooks,Killers,One night only, aa John Mayer ma bohovske pesnicky
ale skusim vypocut aj ine ked budem mat cas a chut na brazdenie po yt
..kvak..
indie roku na celý rock. a fakt sú tam dosť dobré kapely. väčšina z nich sa o nejaký čas stane známymi.
@stuntbiker phoenix počúva veľa ľudí
..kvak..
wombats
the temper trap
mumfors and sons
FOALS
bombay bicycle club su tie moji oblubenci
proste ich je miliarda
interpol
metric
editors
tv on the radio
blood red shoes
two door cinema club
a novy album od florence and the machine sa perfektne vydaril, cize ten tiez odporucam
uz si ho pocula cely??
kdeze si ho pocula?!!
aj ja chciiii
@15 btw Portishead okolo indie ani neprešlo, ale okeeey
@millieandrea ja ho furt nemôžem dosťahovať torrent sa zasekol na 69% a ďalej ništ... CHCEM NOVÚ FLORENCEEEEEE