Hostely neodporucam...spolubyvajuci bol v izbe s 5 japonkami ja osobne som ubytovany cez agenturu easylondon... Nie je to mega vyhra ale je to primerane na zaciatok..casom ale urcite chcem ist byvat "mimo" agenturu... Pripadne skus spareroom.co.uk ...
Keď sme tam boli zo školy, ubytovaní sme boli v Formule, asi 15 minut autom do centra Londýna alebo ako, nepamätám si to dobre, ale bolo tam normálne, dobre
No hej, tá Formule 1 je celkom v pohode. Nejako sme to tam vtedy na výlete prežili, akurát záchody a sprchy tam sú spoločné, čo bolo dosť na nič. Vyjde to do tých 40 libier na noc, ak sa dobre pamätám. Hneď vedľa je však hotel Ibis (aspoň myslím, že sa tak volá), a tam sú kúpeľne na izbách. Vyjde to ale do tých 80 libier na noc, tuším. Čo som si všimla, tak tam sa cena o tých desať libier zvykla zo dňa na deň meniť. Ale ani tak to není veľa.
@forgottenone Myslela som krátkodobé ubytko, mienim byť celý čas v meste a možno sa prísť len na pár hodín vyspať, preto je pre mňa škoda vyhadzovať peniaze za niečo luxusné, keď mi stačí sprcha a posteľ. A ďakujem za radu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Síce som tam žila, a stále tam mám domov, ale odpoveď je že nie. (ach)
do hostelu by som teda vazne nesla, spolocna sprcha a 50ti na izbe, ved by som sa citila jak v koncentraku
Snáď ti to pomohlo.
i ked ta londynska smrdela.... ja sa teraz tesim do formuly v parizi
@mayah @lenivecdomovy @neutralnothing Ďakujem vám, formula mi nenapadla, to je tiež fajn tip.