@1 tak čo potom robíš v tomto štáte vypadni ak ta nezaujima nič ani politika ani nič takych nam netreba nevies o niočom čo sa tu deje vidno ze si zaspatá a pribrzdená
ok tak teda asi pojdem..ved aj tak sa nudim...len dufam ze to nie je nejake skorumpovane cele...ako vsetko dnes...ze mozeme si volit kolko chceme a za co chceme a aj tak bez nejakej zmeny
@spisino drž hubu prosim ta a zalez so svojimi informaciami niekde do ulity...100 z 200 ludi sa o politiku nezaujima...a je im dobre ..nemusia sa aspon rozculovat
@7 ta čo tu chceš na čo to píšeš ze neviem o ničom ja to tu nepotrebujem čitat ze tu mame aj diletantov..tak nechod dobre urobiš sa zamisli nad sebou že počo si tzu na tomto svete vobec
ja urcite pojdem a prehovorila som aj babku nech ide aj ked sa jej strasne nechelo ale tusim ide len kvoli tomu ze dnes je u nas v dedine svadba a ona rada sleduje novych ludi
Ľudia sa len sťažujú na politikov, ale keď môžu niečo spraviť tak na to z vysoka se*ú .... Toto referendum bude veľké fiasko a hlúpy budú ďalej nadávať ....
slovensko slovakia... myslím že nebudeme vôbec prekvapení keď zistíme že tam bolo ledva 20% voličov.. hlavne že p*čovať budú furt a všetci ale hold sme blbý národ
@magorita hej to trošku domrvili.. škoda.. ináč to je sranda že často ľudia čo žijú v zahraničí tak ich zaujíma viac čo sa tu deje ako samotní ľudia čo tu žijú
@martin182 jednoduche lebo v zahranici sa furt nieco deje strajky referenda a pod. tu ludia nie su len pri pive a hundrani ale tu aj daco robia a to sa dako na teba nalepi
ale to je tak vzdy ale na danovom priznani myslia zas na teba velmi casto
Ono su tam v podstate vsetko hluposti v tom refenrende a referendum je samo o sebe uplne zbytocne... Ale mozno sa zlutujem, aj jeden hlas znizi trosku to fiasko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» www.birdz.sk/teensvet/refere...
s vysvetlením otázok do normálnej reči
obávam sa,že bude nízka účasť
nezlyncujte ma
Ach toto je mentalita ...
ale to je tak vzdy ale na danovom priznani myslia zas na teba velmi casto
Slováci sú hlupáci, konečne majú niečo vo svojich rukách a nerobia pre to nič, len sa sťažujú... Absolútne to nechápem, to sú ľudia až tak leniví?